PATOLOŠKA MRŽNJA Sarajevski ekstremisti po nalogu Izetbegovića napadaju Vučića: Zaboravili na pomoć Srbije u najvećoj krizi!
EPA/DIMITAR DILKOFF

Napadaju Aleksandra Vučića, čoveka koji je sve uradio za pomirenje i mir u regionu!

Ne mareći za svoj rejting, predsednik Srbije je učinio sve da se eliminišu tajne optužnice protiv građana BiH, davao je vakcine šakom i kapom samo da bi se spasili životi, nije bio u Banja Luci na obeležavanju, osudio je sve ekstremističke pesme i ispade, ali to Bakiru i sarajevskoj čaršiji nije dovoljno, jer Bakir zna: Samo ako gađamo Vučića imamo neke šanse da naudimo Srbiji i da im nanesemo zlo, jer je upravo Vučić uspravna kičma Srbije.

Licemerje na delu

Slika ekrana

 

Licemerno je da na transparentu Bakirovi plaćenici pitaju Vučića da li su bitni životi građana BiH, kad je upravo Vučić za vreme prvog udara korone spasavao baš te građane BiH, ne samo dajući vakcine, nego i otvarajući širom granice Srbije kako bi se vakcinisali u našem zdravstevnom sistemu!

Gnusna laž

Slika ekrana

 

Ne treba podsećati da su Bakir i njegovi jurišnici bezbroj puta ponovili laž da je Vučić tokom rata gađao Sarajevo snajperom, iako su bili svesni da iznose najbolesniju laž, ali što su više bili ogoljeni u svom laganju, sve su glasnije i glasnije to ponavljali.

 

Komentari (2)

Loading
Toma

10.01.2022 08:48

Zaboravili su za sva dobra koja su im učinjena.

Nevena

10.01.2022 09:02

Sada zaboravljaju sta im je Vučic sve pomogo kada im je bilo najteze !