ŠTA JE ZA ĐILASOVE MEDIJE 5. OKTOBAR? Slike iz Kazahstana sve objašnjavaju: Pljačka, ubijanja, otimačina (VIDEO)
Alo

 

Protesti u u Kazahstanu, koji su se pretvorili u okršaj između policajaca i demonstranata, eskalirali su u praktično građanski rat u kome je osam policajaca poginulo, njih 137 je ranjeno, kao i 53 civila.

Dok ceo svet u nemilici gleda na situaciju u Kazahtsanu, pojedini mediji u Srbiji, kojis e nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, navijaju za najgori scenario u zemlji i celu situaciju porede sa onim što se desilo 5. oktobra u Srbiji 2000. godine.

Đilasovi mediji likuju nad haosom u Kazahstanu i priželjkuju da se i u Srbiji ponovi scenario 5. oktobra, kada su njihovi redovi došli na vlast i pljačkali tada već posrnulu zemlju Srbiju.

Iz naslova na portalu “Nova” – “Kazahstanski 5. oktobar: Pala vlada, gori skupština, 8 policajaca poginulo”, jasno su poručili šta za njih predstavlja taj 5. oktobar: Plačku, otimanje i ubijanje!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Nes

06.01.2022 10:13

Ovaj čovek je izgubljeni slučaj. Ja ne znam šta on više traži u politici. Treba mu još love, malo li je ojadio narod dok je bio na vlasti.