PANIKA U LIJEPOJ NJIHOVOJ! U Hrvatskoj sve poskupelo preko noći!
Alo

 

Među trgovinskim lancima koji su se suočili s povećanjem cena svojih dobavljača je „Špar Hrvatska“, treći po veličini trgovački lanac u zemlji s godišnjim prometom u 2019. od 4,5 milijardi kuna.

Nestao Matej Periš, najnovije informacije - Alo.rs

Kako kažu u „Šparu“, za čak 5.000 proizvoda ponuđenih na rafovima njihovih prodavnica, njihovi proizvođači i dobavljači povećali su cene.

- Proizvođači i distributeri su nam od avgusta prošle godine do sredine decembra poslali pet puta više novih cenovnika s višim cenama nego u istom periodu 2020. - navode u „Šparu“, ističući da se kompanija „protiv cunamija poskupljenja bori na svakodnevnom nivou sa ciljem da ih što je moguće više minimizira za svoje kupce ili što duže odloži primenu poskupljenja“. Na svaki način, upozorava „Špar“, pokušavaju da zaštite svoje kupce i smanje napade na njihove kućne budžete.

NAJNOVIJA VEST! Policija pronašla novi važan trag u potrazi za nestalim Splićaninom - Alo.rs

- Svedoci smo brojnih poskupljenja gotovo svih proizvođača i distributera u drugoj polovini 2021. godine, što je izazvalo neviđeno povećanje cena na malo - rekli su iz jednog od najvećih trgovinskih lanaca koji posluju na domaćem tržištu.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading