SAČUVAO NAROD NA KOSOVU Aleksandar Vučić nedostižan državnik, graditelj i čuvar srpske časti
Foto: Printscreen

"Kakva salva bljuvotina i gluposti, koje nas podsećaju na vreme proglašenja nezavisnosti naše južne pokrajine kada su upravi ovi što sad lupaju bili na vlasti i nisu preduzeli ništa, ali ništa.

Njihova reakcija je bila sakriti se po inostranstvu (žuta lopovska bagra), a  onda raspiši izbore da pobegneš od odgovornosti. Isti ovi što sad prozivaju predsednika Vučića ostaviše čardake nezavršenih investicija po celom severu KiM, a na papiru sve završeno i plaćeno (u njihovim džepovima pare, a narodu temelji i prašnjavi putevi).

"Tražiće nam da priznamo tzv. Kosovo" - Alo.rs

Sreća naša pa je taj Aleksandar Vučić koga pljuju, za razliku od njih, sačuvao narod na KiM i izgradio i uradio ono što oni nisu ni mogli da smisle sa svojom pameti. U sve se sad razumeju, a dok su bili na vlasti samo su za sebe i svoje porodice uzmali, a narodu pričali bajke. Sreća pa ih svi na KiM znaju kakvi su lopovi, zato i jesu "udruženje par stolova u kafani" jer ne mogu ni da saberu dovoljno potpisa da se registruju kao politička stranka. 

Za vas je Aleksandar Vučić nedostižan državnik, graditelj i čuvar srpske časti. Ne bi ga napadali ni iz Prištine, ni iz stranih agentura, pa ni vi miševi iz rupa da je poslušnik kao što je bio režim kom ste i vi pripadali. A čist dokaz vaših laži o tome kako je briselski sporazum izdaja, su izjave Kurtija da neće dozvoliti formiranje ZSO jer to ruši tzv. nezavisnost KiM i da Aleksandar Vučić smeta da KiM postane upravo nezavisna država u punom kapacitetu.

Đilasovi mediji pljuju rijaliti programe, a zaboravljaju da se njihov gazda na njima masno obogatio! - Alo.rs

Izgleda da vi u istu frulu svirate sa Kurtijem, Ćilasom, Jeremićem, Borkom i ostalim vašim bivšim saborcima! Još vam fali samo Viola fon Kramon, pa da budete svi kompletni", napisao je Ljubomir Marić na Fejsbuku.

SAČUVAO NAROD NA KOSOVU Aleksandar Vučić nedostižan državnik, graditelj i čuvar srpske časti

 

Foto: Printscreen

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Vesna

04.01.2022 16:12

Zahvaljujući Vučićevom zalaganju Srbija postiže uspehe u pregovorima oko Kosova, dok se pre Vučića samo izvinjavala.

Marko

04.01.2022 17:01

Cuva covek i nas u Srbiji, a i nase ljude na Kosovu. Pre njega niko nista nije uradio za nas narod koji se godinama bori za goli zivot. Neka prica ko sta hoce, covek ide glavom gde niko nogom ne bi krocio.

Zeljko

04.01.2022 18:07

Kosovo i Metohija je već bila gotova stvar i mnogi su se predali, sve dok Vučić nije došai na vlast i krenuo da se bori za naš narod koji živi tamo.

Janko

04.01.2022 21:08

Vodi računa o nama i našem narodu na Kosovu.Pre njega niko nista nije uradio za nas narod koji se godinama bori za zivot.

Leptir

04.01.2022 22:50

Zahvaljujući predsedniku Vučiću Srbija ima dobre odnose sa Kosovom i bori se za svoj narod na Kosovu i Metohiji.

Vesna

05.01.2022 00:29

Predsednice ima jedan video o srpskom plemstvu tj. O skrivenoj istoriji sveta. Jako je važan Molim Vas pogledajte ga.

Dragan

05.01.2022 04:07

Pa zato će Vučić ponovo ubedljivo da pobedi i na narednim izborima.