RASKRINKANI TADIĆ, ĐILAS I JEREMIĆ "Boris je onomad išao u Ameriku, pa ih molio da dođu u Srbiju..."
Alo/Marko Đoković

 

- Eks predsednik Boris Tadić, onomad je u Americi, razgovarao sa proizvođačima gasa iz uljanih škriljaca da dođu u Srbiju. Da su škriljci aktuelni, danas bi Tadić, Đilas i Jeremić blokirali mosta zbog ekoloških opasnosti od vađenja škriljaca. Jel tako? - rekao je analitičar Nebojša Krstić.

To je isto kao kada bi Vučić ugovorio izgradnju "Beograda na vodi", a onda par meseci kasnije zajedno sa Dobricom Veselinovićem bio na čelu kolone sa transparentom "Ne davimo Beograd".

RASKRINKANI TADIĆ, ĐILAS I JEREMIĆ

Printscreen

 

Još jednom dvostruki aršini nestabilne opozicije na delu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Tomić Bane

04.01.2022 11:25

A zašto ne bi scenario za Rio Tinto bio ovakav? Žuti su potpisali saglasnost Rio Tintu da može istraživati i otvoriti rudnik, da mu prodaju imanja oko Gornjih Nedeljica, a potom da protestima najure Rio Tinto, a da država isplati sve ono što su predstavnici Rio Tinta dogovorili sa žutima? Lepo, mangupi iz Rio Tinta i Žute hobotnice uzeli pare od gradjana Srbije... Zar ne?

Душка

04.01.2022 12:02

Бедо људска,како те није срамота дупета јер образ си давно изгубио?!!!

raca

04.01.2022 17:23

Boris Tadić , upropasti vojsku ,rasturi državu - voda sve opere ali sramotu ne može ič bre , ali ta spodoba nema ni obraza nema ni imena i prezimena , dobio sivu masu a razmišlja g.....m