LIDER DVERI PODELIO USPOMENE IZ MLADOSTI, ZBOG BLAMA SE DRUŠTVENE MREŽE USIJALE Boško Obradović priznao da ga Ana podseća na vojničke dane!
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

- „Januar, januar“, muzički prvenac Ane Nikolić, vrteo se na radiju te 2003/4. kad smo bili na odsluženju vojnog roka u kasarni „Veljko Dugošević“ u Požarevcu. Što mladi ljudi ne bi prošli ovu školu života u kratkoj i korisnoj formi od tri meseca obuke za odbranu, zaštitu i spasavanje? - zapitao se Obradović na Tviteru i izazvao pravi haos na toj društvenoj mreži.

- Jer ne slušaju Anu Nikolić - odgovorio mu je jedan od pratilaca na Tviteru, a lider Dveri je ekspresno počeo da se pravda.

LIDER DVERI PODELIO USPOMENE IZ MLADOSTI, ZBOG BLAMA SE DRUŠTVENE MREŽE USIJALE Boško Obradović priznao da ga Ana podseća na vojničke dane!

E-stock/Časlav Vukojičić

 

- Nismo je ni mi slušali, već „Partibrejkerse“ i „Zabranjeno pušenje“. Ali, vojska je narod, prilika da upoznaš razne ljude, navike i stavove. Da naučiš da budeš deo tima, da nisi jedini na svetu, da ti tu nisu mama i tata da ti sve rešavaju, da mora da se ustane rano, da postoji red... - odgovorio je Obradović.

Lavina je pokrenuta i reakcije na ovu objavu su se samo nizale. Dok su jedni raspravljali o muzičkom ukusu opozicionara, drugi su se zapitali zbog čega je tako kasno služio vojsku.

LIDER DVERI PODELIO USPOMENE IZ MLADOSTI, ZBOG BLAMA SE DRUŠTVENE MREŽE USIJALE Boško Obradović priznao da ga Ana podseća na vojničke dane!

Tanjug

 

Među prvima je na Obradovićevu objavu reagovao Dragan Šutanovac, nekadašnji ministar odbrane i bivši predsednik Demokratske stranke.

 - Kad prođeš školu života, a ništa ne naučiš o životu - poručio je on lideru Dveri.

Sećanje opozicionara na vojničke dane provedene uz hit Ane Nikolić prokomentarisao je i Milan Antonijević iz jedne NVO.

- Ko želi, neka prođe, niko ne brani mladima da se prijave na dobrovoljno služenje vojnog roka, a pitam se kako sam išao u vojsku devet godina pre vas, a mlađi ste samo godinu dana od mene? - upitao je on ovog opozicionog političara.

Bilo je tu i dosta duhovitih opaski na ovu objavu.

„Konačno stranka koja se zalaže za povratak Ane Nikolić“, „Zamišljam kasarnu kad dođe deo ponoć je ljube se svi“, „Ponoć je ljube se svi, a ti u vojsci! PRC Boškić Nego ispričaj nam, šta je posle bilo?“, bili su samo neki od odgovora na pisanije Obradovića.

Letos glumio di-džeja!

Lider Dveri se i tokom ovog leta našao na meti podsmeha na društvenim mrežama. Naime, on je otišao u trodnevnu posetu Nišu i tom prilikom je obišao lokalnu deponiju, zaigrao ulični basket, popio pivo i klaker, pojeo burek, a u jednom noćnom klubu odglumio je i di-džeja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Goran

04.01.2022 09:48

Dok si ti slusao ove kvazi pevaljke i pevace mi smo u vojsku slusali EKV, Generaciju 5, Bijelo dugme, Azru, Riblju corbu, Partibrejkerse... seljoberu jedan