TELEVIZIJA N1 JEDNOM REČENICOM UKAZALA NA PARADOKS OPOZICIJE Trio Đilas, Tepić i Jeremić raskrinkan (VIDEO)
Tviter/DetektorLaži

Opozicija sačinjena od već viđenih lica, na čijem su naličju Dragan Đilas, Marinika Tepić i Vuk Jeremić vešto glume ekologe, onda kada na protestima ističu da je njihovo prisustvo isključivo zbog očuvanja životne sredine, iako je istina sasvim drugačija i političke je prirode.

Đilas, Jeremić i Tepić danas traže zabranu Rio Tinta, a upravo zbog njih ćemo kao država morati da plaćamo odštetu toj firmi.

Na televiziji N1 jasno je naglašeno da nas na to obavezuje ugovor koji je postao pravosnažan 2004. godine.

"Ako država i bude plaćala odštetu, moglo bi to da bude po osnovu bilateralnog Ugovora sa Velikom Britanijom, najviše zbog Člana 5 tog dokumenta koji je postao pravosnažan 2004.!", rečeno je na pomenutoj televiziji.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Vladimir

02.01.2022 22:24

Znači plačem, godinama, svaki dan, dva puta dnevno su raskrinkani...i ništa.

Ruzica

02.01.2022 22:31

Ako se taj ugovor bude raskinuo, ja sam, kao pravnik, vec rekla da cemo odstetu morsti platiti, ako je tako regulisano ugovorom. Ako do toga dodje, posto su u svoj ujdurmi oko Rio tinta, ucestvovali potpisnici toga ugovora,Vlada mora da trazi odgovornost i krivicnu i materijalnu od istih.

Jelena Pantić

03.01.2022 04:01

@Ruzica - Ružice ti si pravnik koliko sam i ja balerina. Ugovorne kazne postoje samo ako je potpisan ugovor. Kako nam predsednik kaže da niko nije potpisao ugovor samim tim ne postoje ni ugovorne kazne....naravno ako naknadno posle 2012. nisu potpisali ugovor Vlada i predsednik.

Krle

03.01.2022 05:23

Rio tinto vršlja po Srbiji vec 15 god. Prvo su češljali dolinu Ibra tj.Baljevac i okolinu kao izvlačiće rudu iz jalovišta u Baljevcu itd.Sad mi nije jasno ti kao nešto protedtuješ,a to si ih prvi doveo.Kod mene u firmi kako kog smene znog kradje tako taj isti počne da priča kako se krade sto znači da smo mi takav narod takva nam narav dok nam odgovara ćutimo kad nam srežu mi olajavamo.

Rada

03.01.2022 06:02

Eto, konacno i N 1 rekla da su nam potpisnici prodali muda za bubrege , a zato sad hoce "politicku ekologiju " kako bi sa ulice direktno na vlast. Opet bi malo para . Politika hamzi drp.