PREDSEDNIK VUČIĆ O MILOŠEVIĆU Samo sam mu jednu stvar zamerio!
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić kazao je da  nikada nije krivio Miloševića za sva zla ovog sveta, iako bi mu to bilo najlakše i dobio bi odmah simpatije svih mogućih.

- Samo sam mu jednu stvar u razgovoru prebacio i od toga dalje neću ići, jer on danas ne može da mi odgovori, a to je da je morao da ima racionalniji pristup i da dobro izračuna određene stvari, sve negativne posledice, jer s jedne strane morate da snosite teret odluka koje se narodu ne dopadaju, a s druge da čuvate ponos nacije i ne ugrozite samostalnost u odlučivanju države i državnih organa. Naći pravu meru u svemu tome nije nimalo lako.

Vučić je tako odgovorio na ptanje - da li je njemu sada makar za nijansu lakše da odoli pritiscima nego Miloševiću 1999? Jer, ipak su odnosi snaga u svetu ozbiljno promenjeni, a ni Srbija nije ista...

Vučić je otkrio ko izaziva antisrpsku histeriju u regionu i odgovorio na optužbe da je spreman da prizna Kosovo.

Ispričao je i kada planira da napusti čelo Srpske napredne stranke koju je doveo na tron najjače partije u zemlji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u ovom intervjuu govorio je o tome šta Srbiju očekuje u 2022. godini, šta mu u političkom smislu unosi nemir, i ko su glavni generatori pritisaka na našu zemlju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading