DRAGI ČITAOCI, ŽELIMO VAM SVE NAJLEPŠE, BIĆEMO TU ZA VAS I U 2022. GODINI JOŠ BOLJI Da se množimo umesto što se delimo!
Foto: Alo!

Sve ste videli svojim očima, sve znate i sami i nema potrebe da vam neko soli pamet.

A sve i da hoće, ne može jer vi sve najbolje znate. Ko vas je obradovao i ko vas je razočarao… Šta su bili srećni, a šta oni manje srećni trenuci…

Hoću u ime cele redakcije Alo! samo da vam zahvalim što ste i u 2021. bili i ostali naši verni čitaoci, da vam se izvinim ako smo vas nekad razočarali i da podelim s vama radost za svaku lepu vest koju smo vam doneli. I hoću da vas nešto zamolim, čuvajte svoje bližnje. Svoju porodicu, prijatelje, kolege. Činite sve da im ulepšate svaki dan i godinu, pa i ovu dolazeću 2022.

Da bude mnogo više onih lepih stvari koje nas spajaju nego ružnih koje nas dele. Da zajedno ostavimo iza sebe sve epidemije koje su pokušale da nas udalje i bace u samoću i očaj. Da im odgovorimo osmehom i čvrsto stegnutim rukama. Da nam se rađaju deca i unuci, jer bez novog života ništa što radimo nema previše smisla. Da kod svojih bližnjih prvo gledamo njihove vrline, a tek onda njihove mane.

Što reče mudri patrijarh Pavle „biće nam bolje kada budemo bolji“. Verujem da je to put kojim treba svi da idemo. I cilj kojem svi treba da težimo.

Dragi naši, u ime redakcije i svih zaposlenih u Alo! - srećna vam Nova godina i da bude bolja od svih prethodnih! Da ste živi i zdravi, a znam da ćete se sami potruditi za sve ostalo! Biće nam mnogo lakše da sve što budemo radili činimo zajedno.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading