NAPADAJU VUČIĆA I ONE KOJI SLEDE NJEGOVU VIZIJU Vulin: Žele da predsednik ostane sam, a Srbija destabilizovana
TANJUG/ STRAHINJA ACIMOVIC

 

Ministar unutrašnjih poslova i lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin izjavio je danas da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najnapadanija osoba u Srbiji, ali i regionu, jer je on nosilac političke stabilnosti i poverenja građana Srbije i istakao da je jedna od tehnika napada na njega rušenje i slabljenje onih koji dele njegovu političku viziju.

„Postoji plan i strategija. Predsednik Vučić je čovek koji čuva političku stabilnost u Srbiji. On je nosilac poverenja građana i kada izađe pred naciju, nacija ga sasluša, veruje mu, objedinjuje se oko njega. Zato čine sve da bi se on oslabio i srušio, a jedan od načina je slabljenje i rušenje onih koji su mu blizu, onih koji dele njegovu političku viziju i zajedno sa njim se bore na isti način“, odgovorio o je Vulin u jutarnjem programu televizije Hepi na konstataciju voditelja da je on, pored predsednika Srbije, jedna od najnapadanijih osoba u zemlji i regionu.

Prema rečima ministra, cilj napada je da se uplaše svi oko predsednika Vučića, da niko ne sme da sledi njegovu politiku i veruje u istu Srbiju i da predsednika Vučića ostave samog kako bi teže sprovodio politiku očuvanja stabilnosti i prosperiteta Srbije.

„To je plan, ja nisam važan, niko od nas nije. Važna je vizija, ideja koju je predsednik Vučić pokrenuo i način na koji je uspeo da sačuva i stvori političku stabilnost“, istakao je Vulin i ocenio da se u takvoj situaciji napadi vrše na one koji imaju hrabrosti da zaštite politiku Vučića.

„Od toga da ih pravite kriminalcima do toga da ih pravite ludacima, u zavisnosti od toga šta im odgovora u datom trenutku“, kazao je Aleksandar Vulin.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (9)

Loading
Zorana

30.12.2021 11:14

Vučić će uvek imati podršku naroda jer ga isti taj narod ceni i poštuje jer je dosta toga uradio za Srbiju.

Todor

30.12.2021 11:15

Predsednik nikad nece ostati sam, pored sebe ima nas!!!

Marina

30.12.2021 11:41

Predsednik ce uvek imati podrsku naroda jel vidimo koliko se bori za sve nas.

Nikolasss

30.12.2021 11:42

Vucic nikada nece ostati sam, uz njega je njegov narod koji je uz njega.

Aca

30.12.2021 12:11

Aleksandar Vučić je vratio Srbiju na mesto gde joj pripada, stabilna, ekonomski i vojno snažnija. Mnogima iz okruženja a i nekima u zemlji se to ne sviđa.

sasa

30.12.2021 14:13

Samo onaj kome smeta napredak Srbije,onaj kome smeta jaka Srbija moze misliti negativno i napadati Vucica

Njanja

30.12.2021 14:56

Narod je taj koji će pratiti predsednika Vučića i biti uz njega . Oni su ga birali slobodnim glasanjem a predsednik Vučić je održao svaku svoju reč i pretvorio u delo.

Антонина

30.12.2021 16:22

Сви ти који председника нападају могу само да му пљуну под прозор.

Dejan

30.12.2021 18:31

Ne obazire se predsjednik Vučić na kučiće koji laju oko njega, on ide dalje putem odgovornost i prosperiteta.