Vesić i Stanisavljević uručili paketiće deci iz Prihvatilišta
Foto: Tanjug

"Pokretna kancelarija Gorana Vesića" ove nedelje uručuje novogodišnje paketiće deci iz socijalnih ustanova, rekao je Vesić i dodao da je cilj ove akcije da svako dete na teritoriji Beograda dobije svoj paketić.

"Danas smo uručili 20 paketića deci koje je obezbedila fondacija za decu i mlade ''Gnezdo''. Veoma je važno da deci koja su u socijalnim ustanovama pokažemo da imaju podršku društva", rekao je Vesić.

Decembar je mesec darivanja, solidarnosti i brige o drugima, rekla je Stanisavljević i dodala da će svoj deci koja se nalaze u ustanovama socijalne zaštite u Beogradu biti pružena novogodišnja čarolija sa jelkama i paketićima.

 

"Iz budžeta Sekretarijata za socijalnu zaštitu, za Prihvatilište za decu je za 2022. godinu izdvojeno 106 miliona dinara, što je 10 odsto više od budžeta ove godine", najavila je Stanisavljević.

Direktorka Prihvatilišta za decu u Beogradu Danijela Stajković rekla je da Beograd godinama u nazad nesebično brine o deci iz Prihvatilišta i da se oni raduju svakoj poklonjenoj pažnji i poseti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading