NAROD ZNA KO JE KO Izbori za savete pet mesnih zajednica koji su održani u nedelju, pokazali su šta Šapčani misle o politici SNS, a šta o politici bivšeg gradonačelnika Zelenovića
Foto: Alo.rs

Podsećamo da su 2017. godine u ovih pet mesnih zajednica, od ukupno 43 mesta za članove saveta, kandidati koje je podržala Srpska napredna stranka osvojili 30 mandata. Na ovim izborima osvojili su svih 43 mesta!

Šabački opozicionari Nebojša Zelenović, Dušan Tufegdžić i ostala bratija, sakrili su se iza jednog jedinog kandidata kojeg su predložili, očigledno da bi ispitali šta građani misle o njima. Proveo se kao bos po trnju! U Mačvanskom Pričinoviću ovaj kandidat osvojio je duplo manje glasova svojih komšija od poslednjeg pozicioniranog kandidata kojeg je podržala Srpska napredna stranka. 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Šabac stoga smatra da je razlog sve veće nervoze Nebojše Zelenovića, što trpi poraze i na izborima za članove saveta mesnih zajednica. Ovaj novopečeni ekolog, podstaknut od svojih finansijera koji se istovremeno zalažu za Veliku Albaniju, pokušava na sve načine da destabilizuje našu državu. Ređaju se ultimatumi koje daje Vladi Republike Srbije, a sve sa ciljem da ga zapadnoevropski prijatelji instaliraju na vlast bez izbora. 

Moramo da razočaramo i Nebojšu Zelenovića i sve one koji na silu žele da sruše vlast i predsednika Aleksandra Vučića. Narod je rekao svoje mišljenje, a u Srbiji je na vlast moguće doći samo na izborima.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading