"NAJBIZARNIJE ŠTO SAM ČULA DO SADA!" Ana Brnabić o proglašenju Gorana Markovića za ličnost godine: To je kao da nam se svima smejete u lice! (VIDEO)
Foto: Alo.rs

Brnabić je naglasila da je proglašenje Gorana MArkovića za ličnost godine, demokratsko pravo bilo koga i da protiv toga nema ništa, ali proglasiti ga zbog očuvanja građanskih vrednosti, doprinosa jačanju institucija, kulturi dijaloga, je kao sprdnja upravo sa tim vrednostima.

- Za čoveka koji poziva na straljanje legitimno izabranog predsednika republike, da kažete da je dobio priznanje za jačanje kulture dijaloga u ovom društvu, čoveka koji svaki put kaže da se vlast neće menjati na izborima, već u krvi i na ulicama, dati mu priznanje za jačanje institucija, to je zaista kao da nam se svima smejete u lice. 

Brnabić je istakla da to takođe govori o tome kako tajkunski mediji koji su ga proglasili vide te vrednosti. Zato su dali nagradu Goranu Markoviću.

- Dijalog je kada treba "nekoga da streljate" a jačanje institucija je kada kažete "Ne verujem u izbore, vlast će se menjati na ulicama u krvi." To oni vide kao jačanje institucija, to je nama "Vreme" reklo. To je najbizarnije što sam ja do sada čula u političkom životu Srbije. - rekla je Brnabić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Goran

27.12.2021 22:19

Marković da bude ličnost godine?! Da li se to neko sprda sa nama?

stevo

28.12.2021 09:00

Poziv na linc predsednika je za svaku osudu,tj.za svaki vid osude,a ne da se taj neko proglasi za licnost godine.Sramota