POLITIKA ĐILASA: TEROR ONIH KOJI DRUGAČIJE MISLE! Vučić: Hoće da me slome, a svima koji su uz mene poručili da će proći isto!
Foto: printscreen/tvprva

- Od 2014. imamo političku scenu gde je nemoguće reći da smo nešto dobro uradili! Pokušavali su medijski da kriminalizuju moju porodicu da bi me slomili, a istovremeno drugima poslali poruku da će proći kao ja ako stanu uz mene - rekao je predsednik Vučić.

 

Predsednik se osvrnuo na uvrede Gorana Markovića i napade na Dariju Kisić Tepavčević.

- Bilo je strašno to što je ona samo odgovorila nekome ko je na najstrašniji način pretio nekome ko nije krao pare, niti ima račune u inostranstvu. Ponosan sam na to što nemam pare u inostranstvu, i moj jedini cilj je da ostanem u knjigama kao čovek koji je uradio najviše. Oni su pretili streljanjem svojih političkih neistomišljenika, a kada im je odgovoreno krenule su salve uvreda i najgorih seksističkih komentara - dodao je predsednik.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Salama

25.12.2021 09:21

Ziveo Vucic najbolji precednik posle Tita on je najbolji nas Vucic

stevo

25.12.2021 16:43

Zahvaljujuci Vucicu,pre svega predanom radu,odgovornoj politici,Srbija danas uziva veliki ugled i reputaciju u svetu i mnogo je doprineo Aleksandar Vucic na afirmaciji nase zemlje u svetu

Goran

06.02.2022 13:36

Jos 20 godina da vladas i da si ziv i zdrav jos 100. Crknite izdajnici i fasisti.