OSUDA SRAMNE AKCIJE I OBJAVE TZV. OPOZICIJE Oni razmišljaju samo o banderama i lusterima, to im je jedini program i ponuda
Alo; D.R.

Funkcioner SNS Zoran Tomić kaže da krvožedna opozicija nema program ni ideju koju bi ponudila građanima, jer jedino što nude jeste horor revanšizma koji tajkuni priželjkuju po ulicama, banderama i lusterima. Nadležni da stanu na put ovom ludilu, jer nećemo dozvoliti da tajkunska manjina teroriše pristoju Srbiju.

 

 

Đorđe Todorović  kaže "Ovo je za njih dijalog. Ovako oni zamišljaju demokratiju u Srbiji i to je sve što mogu građanima da ponude".

 

 

Što više uspeha za Srbiju donosi predsednik Vučić, agresija i umobolštine manjine su sve žešće kako se bliže izbori. Ovih dana svi jasno i glasno kažu ono što godinama priželjkuju - likvidaciju predsednika A. Vučića. Toliko ste jadni i bedni, da se narod naježi od vaših bolesti! - poručuje Ivana Nikolić.

 

 

Pretnje tzv. političke elite ne prestaju! Još jedan dokaz nemoći, slabosti i isfrustriranosti. Umesto snajpera u grudi i vešanja, pokažite gradjanima da umete da ponudite i nešto drugo, poput političkog plana i programa! Ovih gadosti smo se siti naslušali!-napisala je Ana Beloica.

 

 

Poslanik Luka Kebara se zapitao - da li je moguće da jadnici i dalje prete predsedniku Vučiću!? Krvoločnim bednicima je isključivo smrt predsednika Vučića, jedini politički plan i program! Ogrezli su u mržnji i mizeriji! Hitno apelujem na sve nadležne organe da ovakve manijake privedu pravdi!!!

 

 

Đorđe Dabić je istakao da je takmićenje u pljuvanju u dalj ka Vučiću i njegovoj porodici do skoro bila jedina politika tzv opozicije a sada se uvodi i nova disciplina koja podrazumeva i pretnju ubistvom njemu i njegovoj deci. 

 

 

Usled nedostatka bilo kakve politike, iz "kuhinje" žutog tajkuna Dragana Đilasa i danas stižu brutalne pretnje predsedniku Republike Srbije. Cilj je jasan, likvidirati Aleksandra Vučića kako bi ponovo mogli da čerupaju gradsku i republičku kasu. Bednici, neće vam proći, poručio je Nemanja Joksimović.

 

 

Ubiti Vučiča zato što je lopovskoj Multikom bagri ukinuo pravo na sve kanale za privatno bogaćenje jedini je program Đilasa, ukazuje Miloš Terzić.

 

 

Program opozicije željne krvi je nasilje na ulicama,vešanje,streljanje i pretnje. Za pare su spremni da unište napredak Srbije i svoj narod i zato im i smeta Aleksandar Vučić, bitan im je samo njihov džep i kako,i preko ljudskih života,da dođu do miliona, istakla je Olja Petrović.

 

 

Marko Mladenović pita opoziciju  :"Danas banderu, sutra luster...Prekosutra logor, pa streljački vod ...Jel to vaša politika, jel time idete pred građane, ubijanjem !!??

 

 

Ludilu onih koji direktno pozivaju na likvidaciju Aleksandra Vučića nema kraja. Nakon Gorana Markovića i zamenik urednika Tabloida poziva na vešanje. Jel to nastavak kampanje “Jedan metak resava sve” kojim se hvali Brkićev Tabloid? Kampanja za koju ste placeni. Đilasovim parama, ukazao je Dejan Kesar.

 

 

Nevena Đurić ocenila je da je tajkunska "еlita" lešinara nepomirljiva sa činjenicom da ne mogu da se dočepaju fotelja. 

 

 

Kada kažes opozicija u Srbiji vidiš ovo: jedan dan bi da streljaju, drugi dan bi da vešaju predsednika Vučića. Demokratski, nema šta, ističe Bojana Radaković.

 

 

Sanja Lakić napisala je da su nasilje i otrovne reči Predraga Popovića znak slabosati i nerazumnog rasuđivanja. 

 

 

Sandra Božić pita "Što hrabriše ne lepite po belom danu? Plašite se reakcije prolaznika? I treba!!! Takav ološ od građana uvek dobije ono što zaslužuje! Dok tužilaštvo praznuje, molim MUP da reaguje na ove pretnje! I za ovaj niz opozicionih budala obezbedi društveno-koristan rad".

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading