EVO KO JE KRIV ZA HAOS! Sramotne reči Saljija Beriše na protestima u Tirani!
Foto: Youtube/Printscreen

Dok su albanski ekstremisti palili i cepali srpske zastave, Beriša je osuo paljbu po Beogradu i Vučiću, rekavši da se projektom Otvoreni Balkan brišu granice na Balkanu.

- Taj projekat ima za cilj uspostavljanje srpske hegemonije u regionu. Istorija je dokazala da je jedan od najvećih promašaja na Balkanu, Evropi i svetu bila ideja srpske hegemonije na našem poluostrvu - rekao je Beriša.

On je dodao da su Vučić i Rama "opkolili (tzv.) Kosovo i hoće da ga unište".

- Danas ovde protestuju svi građani Makedonije, Kosova, Bosne, koji u đavolskom projektu vide pokušaj avanturista da zamene berlinsku inicijativu. Pročitajte pismo koje su poslali u Brisel.  Nigde se ne govori o suverenim narodima, već o narodima u starojugoslovenskom konceptu - zaključio je Beriša.

Podsećamo, albanski ekstremisti, uz pomoć političara iz lažne države Kosovo, organizovali su proteste protiv posete predsednika Vučića u Tirani u okviru inicijative "Otvoreni Balkan".

Poslednja informacija je da će se demonstranti podeliti u dve grupe - jedna će pokušati da preseče kolonu od aerodroma, u kojoj je predsednik Vučić, dok će druga protestovati ispred zgrade Vlade u Tirani.

Prema našim izvorima, organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke i Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

Naši dobro obavešteni sagovornici tvrde da je Beriša lično kontaktirao sa Ramušem Haradinajem kako bi na ovom protestu obezbedio prisustvo najmanje 100 osoba sa Kosova.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Srpkinja

20.12.2021 21:27

Berisa zaboravio da je on bivsi. Pokusava da pravi probleme u sadasnjem vremenu, a davno otisao u istoriju.