IZBIO HAOS NA TVITERU Opozicionari se posvađali zbog Đuke!
Vladimir Đukanović - Privatna arhiva

Naime, on se na društvenoj mreži Tviter uključio na spejs gde se raspravljalo o predstojećem referendumu koji će biti održan u januaru naredne godine, i izneo svoj stav da će njegov odgovor na referendumsko pitanje biti ne.

Samo uključivanje Đukanovića u dijalog zasmetalo je mnogim pristalicama opozicije, pogotovo simpatizerima SSP-a, na čijem je čelu Dragan Đilas.

Dok su predstavnici Narodne stranke Vuka Jeremića i ostalih opozicionih stranaka prihvatili spremnost poslanika da uđe u razgo

vor s političkim protivnicima, đilasovci nisu želeli ni da čuju za dijalog. Oni su otišli toliko daleko, da su čak svoje kolege iz tabora opozicije vređali i optuživali ih da rade za vlast.

Vladimir Đukanović je u razgovoru za Alo! poručio da je šokiran sukobom koji je izazvao i apelovao na kolege iz SNS-a da se što više uključuju u diskusije i da argumentovano i civilizovano podstiču na dijalog.

- Uključio sam se na spejs da slušam, ali me je autor pozvao da uđem u diskusiju. Govorio sam zašto sam protiv predložene promene Ustava - rekao je on, i dodao da su kritike na račun njegovog uključivanja u ovaj dijalog izneli i pojedini takozvani nezavisni novinari.

- Ništa mi draže od polemike na spejsu nije od toga što se Sloba Georgiev razbesneo i pokazao koliko je čovek koji ne podnosi tuđe mišljenje. Čovek isključivo pokušava da nametne svoje, ne ume da polemiše, ne ume da sasluša odgovor i nema trunku kapaciteta za diskusiju - istakao je Đukanović, i dodao da su predstavnici opozicije time što su kritikovali njegov ulazak u diskusiju pokazali da nisu spremni na dijalog.  

  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading