SPREMAJU HAOS Vučića sutra čeka pakao u Tirani
Printskrin

 

Bivši premijer Albanije Salji Beriša najavio je danas da će protesti protiv inicijative "Otvoreni Balkan" početi u ponedeljak ispred sedišta Demokratske stranke u Tirani.

Učesnici protesta odatle će krenuti ka zgradi u kojoj će biti održan sastanak regionalne inicijative "Otvoreni Balkan", na kome će učestvovati predsednik Srbije Aleksandar Vučić, makedonski premijer Zoran Zaev i albanski premijer Edi Rama, prenosi albanski ABC njuz.

Beriša se od početka protivi toj inicijativi, a naveo je da je glavni cilj protesta "pakt koji su sklopili Rama i Vučić".

Kako se saznaje, albanski ekstremisti uz obilatu pomoć političara sa Kosova spremaju za ponedeljak i utorak proteste protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji će tih dana boraviti u Tirani u okviru inicijative "Otvoreni Balkan".

Organizatori demonstracija su Sait Dolapi, bivši organizacioni sekretar tamošnje Demokratske stranke Agron Kuličaj i Sali Lušaj, ljudi od najvećeg poverenja nekadašnjeg predsednika i premijera Salija Beriše.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Душка

19.12.2021 18:24

Не би требао да иде у осиње гнездо.

Gaga

19.12.2021 19:34

Neka ga čuva Sveti Nikola i majka Božija.