BESRAMAN UDAR NA DARIJU KISIĆ Sergej Trifunović najniže vređa ministarku
Alo!/Masanori Jošida

 

Sergej Trifunović poznat je po svom gadnom rečniku, a svoje bljuvotine bez zadrške iznosi gde stigne, ne mareći čak ni kada je u pitanju žena. 

On je tako danas sekstistički vređao ministraku Dariju Kisić Tepavčevič, nazivajući doktorku "Sisić Kapavčević" umesto pravim imenom, a sve je to Đilasova oprobana strategija - Vređanje i ponižavanje žena, kako je i sam uvek radio!

Setimo se samo Đilasovog skandala kada ga je bivša supruga optužila da ju je 7. decembra 2014. godine maltretirao i fizički zlostavljao, i nju i njene roditelje Ružicu i Slobodana Pelevića, i to pred trogodišnjom ćerkom Anom.

Sukob je nastao pošto je Ðilas odbio da supruzi Ivi plaća mesečnu alimentaciju od8.000 evra, koliko je tražila, ali i zbog dadilje koju je otpustila.

Đilas kada vidi da stvari ne idu po planu, pribegava pretnjama i zastrašivanju, a njegov model ponašanja je opšte prihvaćen među njegovim istomišljenicima. 

BESRAMAN UDAR NA DARIJU KISIĆ Sergej Trifunović najniže vređa ministarku

Printskrin

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Tesa

17.12.2021 19:23

Dr Kisic Tepavcevic ne zasluzuje da se bilo ko prema njoj ponasa kao da nije vodila ovu tesku borbu sa Covidom i trudila se da da svoj doprinos u pomoci gradjanima.