EMIR HADŽIHAFIZBEGOVIĆ NAJAVLJUJE RAT Zvezda filma u kom su Srbi prikazani kao genocidan narod sramno poručio: Završićemo to jednom za svagda!
Slike ekrana

Emir Hadžihafizbegović, glumac filma "Quo vadis aida", u kom su Srbi proglašeni za genocidni narod, a za koji Marinikini i Đilasovi mediji vode kampanju da se prikaže u Srbiji, na Đilasovoj televiziji je pre mesec dana poručio da su Srbi počinili genocid u Prijedoru, Zvorniku i Foči, a ako hoće da se pripoje Srbiji, završiće sa tim jednom za zauvek, a to im poručuje on kao učesnik rata!

- Kad vi dobijete šlagvort od nekoga ko stalno najavljuje otcepljenje i svih gradova gde je nepresuđen genocid, onda naravno da je logično da patriote ove zemlje odgovore - rekao je Hadžihafizbegović.

Glumac je rekao da ako bude potrebe oni koju su Bosnu branili 90-ih učiniće to ponovo.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
KKK

16.12.2021 10:04

Zabraniti mu ulaz u Srbiju, dosta je lajao !!!

Zo

16.12.2021 10:06

Mi smo krivi. Mi treba da snimimo film o Srpskim zrtvama i nazvati ubice genocidnim. Sigurno je bilo Srpskih zrtava.

Toma Milivojevic

16.12.2021 10:57

@Zo - Zasto Srbija oprasta ZLIKOVCIMA koji su Vekovima ubijali i iseljavali Srpski narod i koji svoje ZLOCINE pripisuju Srbima snimajuci i LAZNE FILMOVE , koje hoce cak Srbima da prikazuju. Predlazem da se pocne praviti LISTA ZLIKOVACA i NEPRIJATELJA SRBA, kako bi se pokrenula njihova ODGOVORNOST. LISTA DA BUDE JAVNO OBJAVLJENA , da SRPSKI NAROD zna ko mu i DALJE RADI O GLAVI.

Solo

16.12.2021 11:01

Taj jadan glumac zvani Emir gde nemozes ni prezime da mu izgovoris govori o napadu na Srbe i novi rat ali je zaboravio kako su prosli 90 kad su hteli da se igraju rata pa su molili Amere da ih spasavaju jer su bili nemocni da urade bilo sta..Da li Emir Hadzi.....stvarno hoce da se igra opet rata i da napada Srpsku a mi da sedimo na drugom kraju drine i sve to posmatramo...Hmmm ...cisto sumnjam..

поп

16.12.2021 11:11

Богме ратоборан си али си и тако матор још задојен мржњом треба уместо тог бошњачког млека да пијеш воду са миљацке. Срамота треба да те је што се трпаш тамо где ти није место и разбијаш каријеру коју си стекао пре овога рекао бих неспоразума.

Davno bese

16.12.2021 12:04

Jel to onaj sto je statirao u kukuruzu ??? hahah