VUČIĆ IH MATIRAO GENIJALNIM POTEZOM Marinikini saveznici Šiptari i ustaše besni zbog toga
Tanjug/Zoran Žestić

Viziju Marinike Tepić i njenih saveznika u okruženju za Srbiju najbolje bi opisalo ono čuveno "što gore, to nama bolje". 

Svaki uspeh i napredak koji je Srbija ostvarila, svaka poseta i poštovanje koje mnogi svetski državnici pokazuju prema predsedniku Vučiću njima su kao crvena marama ispred pobesnelog bika.

Bljuvanje jeda i žuči idu toliko daleko da ne postoji ništa drugo što može objasniti tu pojavu do apsolutne i nepomućene mržnje prema Srbiji i Srbima. 

Nakon otvaranja četiri nova poglavlja od strane EU prvo su se javili predstavnici lažne države "Kosovo" koji su se poput Kalimera dernjali kako je to nepravda, samo što nikome nije bilo jasno kakva je to nepravda. Ubrzo su se uključili i drugi "marinikanci" iz okruženja.

Najnoviji napad je usledio od strane Marinikinih saveznika iz Zagrebačkog "Jutarnjeg lista". Augustin Palokaj, Albanac sa Kosova i Metohije,  koji je novinar "Jutarnjeg lista", ali i dugodišnji dopisnik "Koha Ditore" iz Prištine, nije krio bes zbog uspeha Srbije i predsednika Vučića. 

U autorskom tekstu je, poput Marinike Tepić, poručio da se u Srebrenici desio genocid i da EU nije smela da otvori poglavlja sa Srbijom dok god Vučić ne priznaje da se desio genocid. "Licemerna Europska unija napravila je krupnu pogrešku i jednim potezom ohrabrila Vučića", poručuje Palokaj. 

On nastavlja da besni "Predstavnici EU jedan dan u godini šalju poruke da 'nema mesta negiranju genocida', a ostala 364 sarađuju s onima koji ga negiraju". 

Iz prethodnih članaka ovog novinara vidljivo je da je njegovom srcu prirasla Marinika Tepić. Iza lepih reči o njoj kriju se činjenice da mu je draga jer je potpisala predlog rezolucije o "Genocidu u Srebrenici" koja bi bila uvod u zakonske izmene kojima bi krivična odgovornost čekala svakoga ko bi pokušao na bilo koji način da ospori tvrdnje iz zvaničnog narativa o tom događaju ili pokušao da utvrdi činjenice, a srpski narod proglasio genocidnim.

Ono zbog čega je Marinika još draža ovom šiptarskom ustaši je i činjenica da je ona posvećena "punoj normalizaciji odnosa između Srbije i Kosova" što je eufemizam za "bezuslovno priznanje tzv. Kosova kao nezavisne države".

Tu posvećenost Marinika je često isticala u svim godinama političkog angažmana. Sada, dok služi kao Đilasovo "lice za postere", pokušava da sakrije ljubav prema "nezavisnom Kosovu" kao zmija noge. Pokušava da sakrije, ali definiivno nema nameru da negira ili da se obaveže rečima da je promenila stav, ma koliko malo njena reč vredela. 

Narod u Srbiji je pametan i vidi šta se dešava, kao što i pamti kako se u Srbiji živelo i kako je država ponižena bila dok su Marinika, Đilas i kriminalci oko njih bili na vlasti. Taj film nećemo ponovo gledali, ma koliko se Šiptari i ustaše tome nadali.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
stevo

16.12.2021 07:57

Srbija je mnogima trn u oku jer ima jakog predsednika

Aleksandra

16.12.2021 10:19

Srbija se svim silama trudi da bude još bolja i uspešnija u svom razvoju što je mnogima trn u oku pa nas zato pljuju.

Koli

16.12.2021 10:23

Srbija nikom ne zeli lose. A svi ce platiti svoj ceh onako kako rade.