BRUKA BIVŠEG ŠEFA SRPSKE DIPLOMATIJE! Vuče Jeremiću, sramoto Srbije! (FOTO)
EPA/KOCA SULEJMANOVIC

Sad je jasno zašto su šiptari Vuku Jeremiću javno zahvaljivali i sasvim je prirodno da se njegov lajk nađe u društvu desetina albanskih dvoglavih orlova i zastava lažne države Kosovo!

Kad samozvani analitičar iz Austrije Florijan Biber napiše da je nesrećan što je Srbija otvorila nova poglavlja u pregovarackom procesu sa Evropskom unijom, to može da nam se ne dopada, ali to je njegovo pravo. To što je on omiljeni analitičar Mariniki Tepič i Draganu Đilasu, iako često negativno govori o Srbiji, nije ništa neočekivano, jer i Dragan Đilas i Marinika Tepić često govore ružno o Srbiji i Srbima.

Uostalom, Marinika Tepić je u skupštini Srbije tražila da se Srbi proglase za genocidni narod, a nedavno je i Đjilas rekao da su Srbi u Srebrenici počinili genocid.

Međutim, kad tvit Florijana Bibera lajkuje Vuk Jeremić, koji je bio šef diplomatije naše zemlje, dakle osoba koja nikad ne bi smela da bude tužna zbog uspeha naše otadžbine, onda to govori o tome da je Vuk Jeremić jedna sramota od čoveka, nemoralno biće, koje nikad nije ni volelo svoju zemlju, nego samo svoju fotelju i pare koje je zaradio zahvaljujuci toj fotelji.

I još kad se njegov lajk nađe u društvu brojnih šiptara sa Kosova i iz Albanije, onda je nesumnjivo da je Jeremić pokazao pravo lice i svoju sramotu. Zato i ne čudi sto ga narod neće, baš kao ni Đilasa i Mariniku, kojima je sasvim normalno da kažu da su Srbi genocidni narod!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Pahuljica

16.12.2021 00:19

Vuk Jeremic je sramota za Srbiju. Covek nikako da shvati da ga narod ne zeli, da se povuce. Nista nije uradio za svoju zemlju.

Đorđe

16.12.2021 10:21

Vuk Jeremić je uvek bio a i ostao bruka i sramota Srbije.

Nevena

16.12.2021 10:42

Jeremicu je bilo vazno da se dočepa fotelje, a nikad nista nije radio za Srbiju!