KEC IZ FIOKE SAMO ŠTO NE ISKOČI Šmit preti Dodiku: Dakle, ako bi se tako nešto desilo...
EPA/FEHIM DEMIR

 

“Sigurno će dobiti i odgovarajuće napomene, instrukcije da to uradi", rekao je Šmit i ponovo zapretio određenim merama koje, kako je ponovio, ima spremne u fioci.

Šmit je u intervjuu za sarajevsku Federalnu TV rekao da on ne želi da pravi pritisak na bilo koji način, ali ga, kaže, ni ne isključuje.

"Ja samo mogu još jednom da apelujem da oni koji su na odgovarajućim pozicijama kažu: hajde da napravimo neko racionalno razmišljanje”, naveo je Šmit.

Mišljenja je da ima mnogo razumnih glasova iz Republike Srpske.

“Svako zna da je ovaj trenutak takav i da bi raspad države, disolucija kako neki kažu, za rezultat imao promene u celom regionu. I to bi bilo ne samo pitanje ovdašnje ekonomije nego i drugih ekonomskih stvari koje bi se time dovele u opasnost i zbog toga mislim da o ovakvim stvarima treba razgovarati, da to treba i građanima objasniti, ne političarima, oni to znaju", rekao je Šmit i dodao:

"Političari treba da znaju da se odluke donose u korist građana, a ne u njihovu vlastitu korist. Dakle, ako bi se tako nešto desilo, moralo bi da se spreči", preneo je Tanjug.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Mile

15.12.2021 11:31

Rusi su napravili gresku posle II svetskog rata i posle okoncanja hladnog rata. Treci put bog pomaze.

Djurdja

15.12.2021 13:13

Halo Schmit necemo u dzamahiriju. Jasno!

Luka

15.12.2021 13:25

Samo nemojte vi g.Schmit,da objašnjavate što je bolje za srpski narod.Vrati te se u domovinu i ostavite nas da sami rešava,o svoje probleme.Nemože u Bosni opstati politika,koja uzvašu pomoć ugrožava interese srpskog narodu.Želimo ravnopravnost sa ostala dva naroda.