PRŠTALO U JUTARNJEM Marić: Ti si navukao Jovanu Jeremić!; Šešelj: Nisam ja nju navukao, mlađa je 40 godina od mene! Lažovčino!
Foto: Printscreen Happy TV/ilustracija

Posle izjava lidera radikala u emisiji "Novo vikend jutro", koju vodi Jovana Jeremić, da je Marić "lažov", došlo je do rasprave u Marićevoj emisiji na TV Happy.

- Velika je razlika između duhovitih i smešnih ljudi, tako da ću ja smatrati da si po ko zna koji put ispao smešan - rekao je Milomir Marić.

- A, ti si duhovit? Ličiš na onog duha Kaspera - odgovorio mu je Šešelj.

Predsednik SRS je rekao da "od Krste Cicvarića nije bilo većeg lažova od Marića".

- Pričao je da sam špijunirao Srbe za muslimane. Lažovčino - izjavio je Vojislav Šešelj Mariću i optužio voditelja da ga je prvo Brana Crnčević vodio u udbaške krugove, a onda je posle upoznao Aleksandra Vasiljevića i počeo da šuruje sa vojnom službom.

Lider radikala je posle rekao da ga je pre početka emisije Jovana Jeremić pitala kako je Marić, pozdravlja li je... Šešelj joj je odgovorio da je Marić nikad nije spomenuo otkako je otišla, ali da je Guta pominje, žao mu je što je otišla i da je on jedini iskreno voleo. 

- To je bio razlog da ona tebe spomene u emisiji - izjavio je lider radikala.

- Ti si nju navukao i onda si krenuo na mene - rekao je Marić.

- Nisam ja nju navukao Mariću, ona je od mene mlađa jedno 40 godina - odgovorio je Šešelj.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovana

15.12.2021 11:23

Bilo bi dobro da je ova njihova svađa stvarna, pa da se malo odmoriti od Šešelja. Svako malo se promoviše na TV Happy. Ili je, možda, on novi vlasnik te TV.