MINISTAR MOMIROVIĆ PRITEKAO VOZAČU U POMOĆ Sneg je neprestano padao, a onda je on zasukao rukave i počeo da gura
Printscreen

Naime, sneg je juče okovao celu Srbiju, nanosi su bili ogromni, a neke od opština u državi su proglasile vanrednu situaciju. 

Dosta puteva je u nekom trenutku bilo blokirano, ali je pravovremenom reakcijom dežurnih službi i taj problem rešen.

Ministar Momirović je sa svojom ekipom pošao da izvidi trenutnu situaciju izazvanu obilnim padavinama, a onda se i sam zaglavio u snegu sa službenim automobilom.

Momirović je pomogao vozaču, pa su zajedničkim snagama izvukli automobil. Nakon toga se oglasio objavom na društvenoj mreži uz priložen video zapis događaja.

- Ok… Stajališta na auto-putu bi definitivno mogla da budu malo bolje očišćena - napisao je na svom Instagram nalogu ministar Tomislav Momirović.

Video koji je ministar objavio je ubrzo postao pravi hit na društvenim mrežama, a Momirović je dobio brojne pohvale.

"Veliko poštovanje za vas ministre, sve stižete, niste kao drugi samo u auto i to je to!", "Sjajno! Ništa bez dobrog duha. I dok ministar ne pogura", "Respekt za gospodina Momirovića", "Bravo, odgovornost je vrlina. Samo napred!", "Uvek na visini zadatka", samo su neki od komentara koji su nizali ispod objavljenog video klipa na kojem je Momirović pokazao da ekspresno rešava probleme.

Inače, ministar je u nedelju čitavog dana bio na terenu. On je, prilikom posete putnoj bazi Puteva Srbije u Vrčinu, poručio da su putari uspeli da obezbede da svi državni putevi i auto-putevi prvog i drugog reda, svi prilazi graničnim prelazima i put ka aerodromu budu prohodni.

On je u nedelju objavio na svom Tviter nalogu i da su auto-put „Miloš Veliki“ i Obrenovački put čisti i prohodni. Naveo je da najveće probleme u saobraćaju stvaraju oni koji se ne pridržavaju propisa i da će inspekcija Ministarstva i saobraćajna policija rigorozno kažnjavati sve vozače koji na put kreću bez obavezne zimske opreme. 

 

 

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading