DEMONSTRANTI U SUBOTICI MALTRETIRALI I SVEŠTENIKA Da li je u blokadama učestvovala i ćerka Igora Jurića, on demantuje: To nije moja Saška!
Printscreen

Juče je u Subotici tokom blokada napadnut sveštenik Dragan Stokin koji je pokušavao da prođe.

Nemili događaj se odigrao na raskrsnici kod hotela "Patria", za vreme unapred najavljenog protesta.

Sveštenik je juče pokušao da prođe automobilom, u kom su mu bila deca, kroz okupljene građane, a kada mu to, ipak, nije dozvoljeno.

Prema neproverenim informacijama u blokadama 11. decembra je učestvovala ćerka Igora Jurića.

Kako navodi naš izvor ćerka Igora Jurića je sasvim sigurno učestvovala u blokadama i protestima održanim 4. decembra na istom mestu.

-  Postoje fotografije i snimci objavljeni u lokalnim medijima da je ćerka Igora Jurića bila učesnik protesta i blokada 4. decembra, a kako se priča, ona i radi za jedan portal, pa je tom prilikom snimala događaje koji su se odvijali kod hotela "Patria" u Subotici. Nije mi poznato da li je bila prisutna tokom blokada nedelju dana kasnije 11. decembra i da li je ona snimala i komentarisala momenat kada svešteniku Draganu Stokinu nije dozvoljeno da prođe - kaže izvor Alo.

Igor Jurić je demantovao da je njegova ćerka Saška Jurić bila prisutna na protestu 11. decembra, u trenutku kada svešteniku Draganu Stokinu nije dozvoljen prolaz.

"Na snimku nije moja Saška", napisao je Igor Jurić na jednoj od društvenih mreža.

Sveštenik Dragan Stokin je držao opelo na sahrani ubijene Tijane Jurić, pa su informacije o učešću Saške Jurić u blokadama izazvale pažnju javnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ambrozije

12.12.2021 18:21

Ovo je strasno koliko provociraju popa.