“Uvek je lakše napadati onoga ko radi, nego raditi i graditi, u to nema sumnje!"
Tanjug

 

Predsednik Aleksandar Vučić danas je prisustvovao ceremoniji polaganja kamena temeljca za kompaniju Nidec u Novom Sadu. 

Odgovarajući na pitanja pojedinih novinara koji na svim konferencijama osuđuju sve što država dobro uradi za građane, na činjenicu koliko se investira u Srbiju, na činjenicu da je samo u Novom Sadu za 8 godina otvoreno 7 fabrika, na stalni rast plata i penzija, predsednik je odgovorio jednom rečenicom: 

Uvek je lakše napadati onoga ko radi, nego raditi i graditi, u to nema sumnje”!, rekao je predsednik Vučić.

Tako se danas našlo i pitanje: Da li Đilas pobeđuje na izborima jer je pričao da se posle izbora menja politička slika”,

Predsednik Srbije ocenio je da nijedno pitanje od strane medija pod uređivačkom kontrolom Dragana Đilasa nije bilo o samoj fabrici u Novom Sadu.

– Ja sam siguran da Đilas i njegovi pobeđuju. Njegovi mediji danas nisu pitali nijednu lepu stvar vezano za fabriku u Novom Sadu, samo su nas napadali. Sve će se videti 3. aprila, tu nema laganja. Ja verujem u narod, građane. Verujem da ljudi cene rad, marljivost a ne lopovluk. A da oni imaju ogromnu medijsku podršku i da je uvek lakše napadati onog ko radi , nego raditi i graditi, u to nema sumnje – kazao je Vučić.

- Ovo je osma fabrika koju otvaramo u Novom Sadu za sedam godina, što mnogo govori koliko se Srbija promenila. Ovo više nisu radno intenzivne već kapitalno intenzivne fabrike i suštinski menjaju poziciju Srbije, i jačaju našu ekonomiju na najbrži mogući način", naveo je Vučić.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading