PREDSEDNIK VUČIĆ O PROTESTIMA: Novi zahtevi su politički
Tanjug

Vučić je, na pitanje o blokadama, rekao da se nadao da će danas dobiti pitanje o važnim investicijama, ali da to pokazuje koliko je Srbija napredovala.

- Ja sam mislio da, kada dođete na ovako lep događaj, da će nekoga da interesuje kako smo uspeli da dovedemo ovakvog investitora, ekonomiji, uspehu Srbije... Do pre nekoliko meseci niko nije pitao za ekologiju, već kako će da prežive. Danas kada se živi mnogo bolje nego nekada, kada je prosečna plata veća od one iz 2012. godine, e, sada se govori o ekologiji. Danas kada ljudi žive neuporedivo bolje, dobro je da se vidi da zahtevi rastu. Nije baš uvek fer prema onima koji su se borili, ali je opet dobro da se bavimo pitanjima koja su najkaraktersitičnija za najrazvijenije zemlje - rekao je predsednik, i istakao je da su tri zahteva ispunjena.

- Jasno je da su novi zahtevi politički, to svi danas znaju. Slušali smo narod, ja sam slušao ljude u Gornjim Nedeljicama, narod koji je direktno ugrožen. Šta kažu političari, za to nisam zainteresovan. Uradili smo sve što je bilo moguće, a čak i neke političke hirove ispunili, ono što danas radimo sa Zakonom o referendumu. Ili to da referendum ne može da se ponovi u roku od dve ili tri godine, ali ni to sad nije dovoljno. Rešavamo sva pitanja koja su toliko bila bitna da ste morali da blokirate auto-puteve... Evo, sve smo rešili - zaključuje Vučić.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading