VLADIMIR ORLIĆ OBELODANIO ZVERSKE PRETNJE Vladanki Malović slali da će biti ošišana
Printskrin

 

Poptredsednik Glavnog odbora SNS-a, Vladimir Orlić održao je danas konferenciju za novinare u centrali SNS-a.

On je tom prilikom izneo zverske pretnje koje dobija šef informativne službe SNS-a, Vladanka Malović, a to se ne dešava prvi put. 

- Izvesni Ivan Krstić je uputio poruku Vladanki Malović, članici Predsedništva SNS-a da će biti ošišana. To mu nije prvi put, isti čovek je pre nekoliko meseci Vladanki Malović uputio istu poruku - rekao je Orlić. 

- Taj čovek se hvali da je višestruki član DS, kada je uputio prvi put pretnje ko je reagovao povodom toga, osim nekoliko ljudi iz SNS-a, ko je odreagovao danas kada se čuje samo ta nepodnošljiva tišina - rekao je Orlić.

- Ovakve pretnje dolaze iz jednog smera, da li će neko reč da kaže o ovome, hoće li se javiti oni koji se bave kulturom u javnom prostoru, zaštitnik građana, šta je sa  zaštitom ravnopravnosti, da li je ovo njima prihvatljivo ili će nastaviti da ćute - rekao je Orlić na konferenciji. 

- Nećemo dozvoliti da nam državu pretvore u mrak, nećemo dozvoliti nikome da bilo koju ženu šiša do glave, da njegovog brata, sestru ćerku progoni. Ovo je zemlja gde svako može da iznese svoj politički stav, niko nema prava da zbog političkog stava koji iskazuje dobije brutalne pretnje - rekao je potpredsednik GO SNS.

Oni koji su dužni da odgovore na ove pretnje, pitamo zašto ćute i očekujemo odgovor već danas.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Mila

09.12.2021 17:05

Niko nikome ne sme da preti, to treba najostrije kazniti!

Ina

09.12.2021 21:33

Jezive pretnje opozicije, pre svega jednoj zeni, su pokazatelj dna i nemoci. Navikli smo od olosa tako ali svakako ne damo da zlo pobedi!

stevo

10.12.2021 01:49

Ja ne mogu da verujem da neko na takav nacin preti zeni.Zalosno

Miro Đ

10.12.2021 08:35

Svaka pretnja nekom je krivično delo i ko to radi taj mora da odgovara.