BAKIROVI EKSTREMISTI SNAŽNO UZ MARINIKU! Spajaju ih antisrpski stavovi: Bosanski mediji vređaju Srbe i Vučića, a uzdiže Đilasovu saradnicu
Marinika Tepić - Alo - Nenad Vujanović

Ovaj portal Aleksandra Vučića i trenutnu vlast u Srbiji naziva „četničkom“, i ističu da se u opoziciji dominiraju „nedićevci“ i „ljotićevci“.

Međutim, primećuju da u Srbiji ipak ima i „normalnih snaga“ koje predvode Dragan Đilas i Marinika Tepić, koji su organizovali „masovne proteste i blokade puteva“.

Ovaj portal veliča Mariniku Tepić kao borca pred kojom vlast već „drhti“, dok sve ostale koji su se usudili da je kritikuju časte epitetima „arkanovci, šešeljevci i ostali režimski liblinzi i huškači“.

Samu činjenicu da je većina naroda protiv nje, ovaj portal predstavlja kao „najbolju preporuku za novu političku nadu“.

„Na meti kritika vlasti Marinika Tepić se našla zbog ’neoprostivog greha’ što je pre par godina u srbijanskom parlamentu inicirala predlog rezolucije o osudi genocida u Srebrenici. Vlast, kao i ’nedićevci’ i ’ljotićevci’ iz opozicije, često je napada optužbama da je previše građanski orijentisana, te nedovoljna patriotkinja po njihovom fašističkom obrascu“, piše Slobodna Bosna.

Borko ima kratko pamćenje

Đilasov potrčko Borko Stefanović gostujući u jednoj emisiji rekao je da je Novak Đoković pod napadima vlasti zbog podrške zahtevima da u Srbiji budu čisti vazduh i voda. Istovremeno je zaboravio da je njegov stranački kolega Marko Bastać prozivao porodicu srpskog tenisera, govoreći da Novakov otac i stric sedam godina ne plaćaju zakup teniskih terena.

Ovaj ekstremistički muslimanski portal u zanosu veliča nepostojeći rast rejtinga Marinike Tepić i u njoj vidi šansu za smenu vlasti i promenu kakve nije bilo „još od davnih zločinačkih dana slavnog Slobe i njegove klike“.

Narodni poslanik Vladimir Orlić prokomentarisao je ova skandalozna pisanja muslimanskih medija.

- To što Đilasa, njegove Marinike i njihovu tajkunsko-mafijašku listu podržavaju oni koji Srbiji i srpskom narodu otvoreno žele sve najgore, stvarno je najbolja preporuka - za izbegavanje. Sigurno ih dodatno spaja i njihovu uzajamnu ljubav učvršćuje onaj predlog Marinike Tepić da se srpski narod žigoše kao genocidan. A znaju dobro, i jedni i drugi, kako jedino može narod to da im oceni na izborima - zato se i upinju iz petnih žila da vlast u Srbiji menjaju na ulici - rekao je Orlić za Alo!.

Rističević podneo prijavu protiv Šolaka

Narodni poslanik Marjan Rističević podneo je krivičnu prijavu, između ostalog, i protiv medijske kompanije Junajted medija, koja je u vlasništvu Đilasovog pajtosa Dragana Šolaka zbog grubog kršenja nekoliko zakona, ali i nepoštovanja liste najvažnijih događaja od posebnog značaja za koje niko ne bi smeo da ima ekskluzivno pravo emitovanja. Ipak, Šolak je prekršio te zakone, te građani Srbije nisu mogli zbog njega da uživaju u utakmicama srpske reprezentacije ukoliko ne plate isključivo njegovom kablovskom operateru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Мilan

08.12.2021 09:25

Ко ј....е балије шта пишу, још мало неће имати леба да једу .

Nevena

08.12.2021 09:47

Sve je to Đilasovo maslo jer nema podrske Srbije pa trazi od stranaca!

Теодора

08.12.2021 09:49

Све је то иста багра што нападају председника Србије.

Lubinka

08.12.2021 10:29

Sasvim očekivana reakcija Bakirovih ekstremista, sigurno ih dodatno spaja i njihovu uzajamnu ljubav učvršćuje onaj predlog Marinike Tepić da se srpski narod žigoše kao genocidan.

Zorana

08.12.2021 13:56

Ne čudi me ta vest, kada znamo da je potpisala papir o Srebrenici. Jednom izdajnik, uvek izdajnik.

Bobana

08.12.2021 15:32

Gradjani Srbije koliko znam glasaju ,a ne neki tamo ,tako da mogu oni imati podrsku bilo koga ali narod Srbije njih ne zeli.