hitna
Foto: Alo/Foto: Alo!/Masanori Jošida

Kako navodi portal pod kontrolom Dragana Đilasa, lažni ekološki aktivisti su tokom nelegalnih protesta u Šapcu, navodno propustili nekoliko vozila hitnih službi ili u kojima su bili građani koji nisu mogli da sačekaju kraj blokade. 

Međutim, ovaj portal se sramno pozvao na tvrdnje pojedinih građana na Tviteru, da su u Šapcu navodno zloupotrebljena sanitetska kola i da su se njma vozili mladići koji su poznati od prethodne subote, 27. novembra, kada je okupljena masa napala i pretukla bageristu Duška Prokića, koji je mirno prolazio bagerom, pokušavajući da stigne na posao.

Povodom ovakvih lažnih tvrdnji, da je vozilo hitne pomoći zloupotrebljeno, oglasila se i opšta bolnica "Dr Laza K. Lazarević" u Šapcu, čije je vozilo prolazilo kroz nelegalne blokade lažnik ekoloških aktivista.

Saopštenje prenosimo u celosti:

- SAOPŠTENJE OPŠTE BOLNICE "Dr Laza K. Lazarević", Šabac a u vezi netačnih informacija pojedinih sredstava javnog informisanja - portala.

Sanitetom Opšte bolnice Šabac kojim je transportovan kovid pacijent prema kovid bolnici u Beogradu u subotu 04.12.2021. godine oko 14:30 je upravljao stalno zaposleni vozač naše ustanve Ilija Brajić koji je po rasporedu rada bio u svojoj redonoj smeni, a ne neko drugo lice kao što je netačno objavljeno.

Zato Vas molimo da ovakve lažne ii neistinite informacije ne koristite u bilo koje svrhe, u vreme pandemije kada je borba za zdravlje i živote naših sugrađana jedan od naših najbitnijih prioriteta.

ŠAMAR ĐILASOVCIMA!  Oglasila se bolnica i stavila tačku na laži đilasovskih portala: Ne širite netačne informacije, prevozili smo kovid pacijenta!

Foto: Alo.rs

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
stevo

06.12.2021 18:01

Na sta su sve djilasovci spremni to je zaista strasno i nedopustivo

Dušan

06.12.2021 19:00

Ovim đilasovcima zaista ništa nije sveto pa čak ni pacijent koji se bori za život dok oni blokiraju puteve i izazivaju haos!

Jovan

07.12.2021 07:17

Na šta su sve ti ljudi spremni da ne poveruje čovek. Strašno.