SELAKOVIĆ: Fon Kramon dosledno sprovodi antisrpsku agendu radeći u korist svojih štićenika u Prištini
Printscreen/HappyTV

Član predsedništva Srpske napredne stranke Nikola Selaković rekao je da Viola fon Kramon gotovo svakodnevno, uz pomoć ovdašnjih tajkunskih medija, nastoji da one koji ne znaju šta je elementarni demokratski dijalog promoviše u borce za demokratiju. 

- Demokratski dijalog je kada se predsednik Srbije uputi u zapadnu Srbiju da sa građanima razgovara o razvoju tog dela zemlje i svim nedoumicama oko eksploatacije rudnih bogatstava, a blokade puteva, pod bilo kojim izgovorom, jesu nasilje nad demokratijom i političkim pluralizmom. 

Napomenuo je da za razliku od mnogih zemalja zapadne Evrope, u kojima, sa pravom i u cilju zaštite zakona, policija redovno i rutinski reaguje u slučajevima nenajavljenih i protivzakonitih protesta, mi smo se ipak odlučili za blaži pristup prema sugrađanima koji drugačije misle. 

- Ukoliko bi Viola fon Kramon u svojoj ili nekoj drugoj zemlji zapadne Evrope tako strastveno podržala blokade autobanova, uveren sam da bi smesta bila upućena na posmatranje, jer tamo razumljivo, kao ni u bilo kojim drugim uređenim državama, nema tolerancije prema manifestovanju političke samovolje ugrožavanjem drugih ljudi.

Selaković kaže da je jasno da Viola fon Kramon ne progovara ni u ime nemačke politike ni u ime zaštite prirodne sredine, već dosledno sprovodi antisrpsku agendu radeći u korist svojih štićenika u Prištini.

- U ovome su Viola fon Kramon, srpski tajkuni koji joj daju medijsku podršku i albanski seperatisti na Kosovu i Metohiji predvođeni Aljbinom Kurtijem jedan tim, a ono što ih povezuje jeste finansijski interes i naravno antisrpska agenda - rekao je Selaković.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading