LICEMER NA KVADRAT Viola fon Kramon priželjkuje krv na srpskim ulicama
EPA/AHMED JALIL

Poslanica je, kao po starom dobrom običaju, opljuvala aktuelnu vlast, što se i podrazumeva u listu za koji je intervju dala.

Ona je dodala da vlast u Srbiji jedino poznaje jezik sile i nasilja, a kao potporu za to je pomenula blokadu puteva. I ovog puta teze su zamenjene, ali narod Srbije je ipak imala priliku da vidi pravu sliku blokada, kao i kako su tim bahaćenjem sugrađani onemogućeni da vrše najnužnije obaveze, kao što su odlazak lekaru, vožnja bebe i male dece u kolima.

Slepa na ono oko kojim treba uvidi sve provokacije koje su upućene našoj držav, počevši od pretnje otcepljenja Kosova, do rušenja vlasti, poslanica ovog puta priželjkuje krv na srpskim ulicama.

Fon Kramon kritikuje "ophođenje" vlasti prema demonstrantima, iako je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da policija neće reagovati, ali zato ne primećuje vodene topove koji ispaljuju mlaz na demonstante evropskih zemalja, kao što je to slučaj bio u Belgiji kada je policija vodom i suzavcima rasterala okupljene prema kojima se prethodno brutalno ophodila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading