CILJ PROTESTA JE RUŠENJE VUČIĆA, A NE EKOLOGIJA! Kum Dragana Đilasa otkrio šta se krije iza nezakonite blokade puteva
Alo.rs

„Krajnji cilj svih protesta mora da bude ostavka Aleksandra Vučića. Svi problemi u Srbiji, kriminal, korupcija, izdaja, zarobljene institucije i neslobodni mediji, ekstremno zagađenje - sve je rezultat vrha kriminalne piramide, Aleksandra Vučića“, napisao je na svom nalogu na društvenoj mreži Đilasov kum i na taj način potpuno razotkrio lažne ekologe.

Naprednjaci poručuju da je njima od početka bilo jasno šta je krajnji cilj protesta i blokada puteva.

CILJ PROTESTA JE RUŠENJE VUČIĆA, A NE EKOLOGIJA! Kum Dragana Đilasa otkrio šta se krije iza nezakonite blokade puteva

Milenko Jovanov - Alo! - Dejan Briza

 

- O tome pričamo sve vreme. Traže se različite oblande u koje se pakuje isti politički cilj, a to je rušenje predsednika Vučića. Zato i mislim da su ovi događaji samo proba za april i vežba za nasilno preuzimanje vlasti od strane tajkuna iz bivšeg režima i Rokfelerovih sponzoruša iz nevladinog sektora. Međutim, Srbija je jednom bila nasamarena i širom otvorila svoja vrata najezdi štetočina, ali uveren sam da takvu grešku više nikada neće ponoviti. Mi smo prvi na kojima su isprobavane te obojene revolucije i vrlo dobro znamo da posle njih sledi rasturanje države i neviđena pljačka i da ćemo, kao društvo, znati kako da se odupremo - poručio je za Alo! narodni poslanik Milenko Jovanov.

Poslanica Sandra Božić ističe da ovi protesti nemaju baš nikakve veze sa ekologijom, zaštitom životne sredine, ponajmanje sa „Rio Tintom“.

CILJ PROTESTA JE RUŠENJE VUČIĆA, A NE EKOLOGIJA! Kum Dragana Đilasa otkrio šta se krije iza nezakonite blokade puteva

Sandra Božić / Alo / Dejan Briza

 

- Nije bilo potrebno da nam nemušti kum Dragana Đilasa pojašnjava bilo šta, što je svakom čoveku apsolutno jasno. Briga sve njih zajedno na gomili, od Ćutavog, preko Đilasa do raznih Rokfelerovih plaćenika, i za narod i za zaštitu životne sredine! Njihov jedini cilj je povratak na vlast i nastavak pljačke, a jedini koji im na tom putu stoji je Aleksandar Vučić. Razlika između takvih koji doznake primaju iz inostranstva i SNS-a koju vodi Vučić jeste u tome što oni blokiraju mostove i puteve, a mi ih gradimo i obnavljamo. Imali smo priliku da vidimo da je haos jedini teren na kojem oni suvereno vladaju ne birajući sredstva. Takvo ponašanje može se podvesti jedino pod politički terorizam pod okriljem ekologije. A da su pošteni koliko su zli, rekli bi vam da su oni taj „Rio Tinto“ doveli još 2004. godine - rekla je ona za Alo! i dodala da je na temu zaštite životne sredine posebno osetljiva.

- Upravo su moji Pančevci bili ti koji su u vreme vlasti onih koji su danas „poveli“ u ekološke proteste slušali sirene zbog prekomernog zagađenja vazduha, stavljali deci maske na lica i mokre peškire u prozore. Doslovce, borili smo se za vazduh, u vreme ovih „vikend ekologa“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
stevo

06.12.2021 18:03

Od prvog dana mi je bilo jasno da protesti imaju politicku konotaciju i da tu nema ni E od ekologije

Mima

06.12.2021 21:36

Očigledno je da se iza protesta krije opozicija sa namerom da sruši sadašnju vlast i predsednika Aleksandra Vučića.