ANA BRNABIĆ PORUČILA NASILNICIMA Nećete nas ni uplašiti, ni pokolebati
Slika ekrana /Happy TV

- Prostorije Opštinskog odbora SNS Mladenovac su upravo razbijene. Demokratija na delu. Nećete nas ni uplašiti, ni pokolebati. Bez obzira na podmukle, kukavičke napade, nastavljamo da se borimo za Mladenovac, Beograd i Srbiju - napisala je na Tviteru Ana Brnabić.

Ona je objavila i fotografiju razbijenih prostorija SNS.

- Poštovanje za sve koji zaista brinu o životnoj sredini i vazduhu, ali danas smo videli paljenje kontejnera, bakljadu, smeće razbacano po autoputu, vređanje, maltretiranje ljudi (i dece), i političare koji nikada ništa nisu uradili za životnu sredinu. Nikakve veze ovo nema sa ekologijom - napisala je ona.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Miroslav

05.12.2021 12:16

Unistavanje imovine je odraz nemoci opozicije ,koja naslinim putem pokusava da se domogne vlasti.

Zeljko

05.12.2021 17:37

Običan narod se ipak preplašio, zamislite da idete kući i zaustavi vas rulja na ulici i maltretira?! Narod je uplašen i treba policija sledeći put da reaguje kao u ostalim ozbiljnim zemljama EU i SAD gde se nasilnici na ulici rasteruju suzavcem i vodenim topovima.

Njanja

05.12.2021 18:55

Građani su uz predsednika Vučića SNS oni su jednini koji govore istinu koji vrše dijaloge kojima je istinski stalo do građana .

Sara

05.12.2021 22:19

Pa svo to divljastvo opozicije govori o tome koliko su zapravo jadni ,nemocni i koliko su svesni da nece ni cenzus da predju. Ovo sto rade je provokacija.