LAŽNI SNIMAK SPREMLJEN ZA UDAR NA SRBIJU Noć uoči protesta, pokušali da naprave pakao Vučiću!
Tanjug

 

Portal Nova, koji kontroliše Dragan Đilas, objavio je snimak kojim je trebao opstruisati predsednika Srbije Aleksandra Vučića, uoči protesta koji su organizovali predstavnici bivše vlasti.

Nova piše da je Vučić pevao u zagrljaju sa navijačima, a to je najobičnija laž. Nigde nema Zvezdinih navijača na snimku, nikakvih Ultra bojsa, niti Marka Vučkovića. Međutim, ove činjenice nisu sprečile Đilasov tabloid Nova da potpuno izvrne priču, doda detalje i izmisli navijače i likove.

Takođe, još jedan đilasovski medij istovremeno je lagao kako imaju ekskluzivni snimak iz restorana Grafičar sa proslave rođendana sina predsednika Srbije Danila Vučića. Ni ova informacija nije tačna, kao ni povod, a ni pomenuto mesto. Naime, u pitanju je snimak sa jedne svadbe na Košutnjaku koji kruži već mesec dana, a pre dva dana podelila ga je tzv. novinarka i opoziciona pudlica Biljana Lukić.

LAŽNI SNIMAK SPREMLJEN ZA UDAR NA SRBIJU Noć uoči protesta, pokušali da naprave pakao Vučiću!

Alo

 

 

Potom su đilasovski mediji od toga napravili svoju lažnu priču. Ipak, đilasoidi su plasmanom ovih dezinformacija imali zadatak da opstruišu Vučića pred odlazak u sela oko Loznice, gde je, dok su po putevima Srbije đilasovci divljali i maltretirali ljude, predsednik razgovarao sa meštanima o kompaniji Rio Tinto i planovima za taj kraj Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading