POSLANICI SNS OSULI PALJBU PO ĐILASOVCIMA POSLE BLOKADE Bagra za vreme svoje vladavine uradila jedno veliko NIŠTA!
Alo.rs

Žuti šljam se interesuje samo za to da napravi što veću štetu i haos. To je njihova politika. O rezultatima ne mogu da govore, toga nikada niti je bilo, niti će ikada biti. Dok oni izazivaju sukobe, Aleksandar Vučić sa narodom razgovara i narod ujedinjuje! - poručila je Nevena Đurić.

Zoran Tomić tvrdi da Dragan Đilas plaća statiste i glumce da glume ekologe.

- Đilasova zelena ekologija...finansijska bolje rečeno. Plaća statiste i glumce da glume ekologe i brigu za Srbiju, a zapravo jedino za šta brinu, neki svesno a većina ne, jeste ekologija gazdinog džepa. Sve se kod Đilasa svelo na laž i marketing - napisao je Tomić.

Njegov kolega Miloš Terzić poručuje da nasilne obojene revolucije neće proći.

- Poharali ste Srbiju, dok si ti držao sve medije u šaci, sprovodili pljačkaške privatizacije, uništili sve fabrike, pa sada za Rokfelerove pare sa Keljmendijem krećete u novi pohod protiv Srbije.  Nikakve nasilne obojene revolucije Multikom kartela, neće proći. Ne nadajte se tome - navodi Terzić.

Olja Petrović poručuje da isti oni koji su zatvarali fabrike i ispraznili državnu kasu sada bi da nastave pljačku.

- Zabrinutost roditelja danas na putevima podsetila je na zabrinutost kada su se svakog jutra bojali da li će u fabrici u kojoj rade biti stavljen katanac i da li će imati kako da prehrane decu. Isti oni koji su zatvarali fabrike i ispraznili državnu kasu sada bi da nastave pljačku - tvrdi Petrović.

Đorđe Todorović tvrdi da je u toku teror političke manjine nad narodom.

- Ovo je sramota. Došli smo do toga da neko mora dete iz kola da izvadi i pokaže ga kao pasoš Đilasovom stadu da bi bio propušten! Nasilnici i barabe. U toku je teror političke manjine nad narodom - napisao je Todorović.

Đorđe Dabić je objavio fotografije lica koja su bili na protestima pod dejstvom alkohola.

- Zabrinuti ekolog. Brinu oni svoje brige. Da l' će jedna flaša izgurati dva sata ili će gazda Điki morati da dreši kesu po još - napisao je Dabić.

- Odrastali smo u zemlji gde su buktali sukobi, gde je udarao brat na brata, Srbin na Srbina, zarad tudjih interesa! Danas su se neki drznuli da taj scenario vrate u ovu pristojnu zemlju! Lažni ekološki ustanak konačno dobija svoj epilog, a cenu plaćaju gradjani! - poručila je Ana Beloica.

Nemanja Joksimović takođe je osudio današnje nasilje demonstranata.

- Maltretiranje građana od strane Đilasa i ostalih iz bivšeg režima pokazuje koliko im je stalo do ljudi. Viču svi u glas da će zaustaviti izgradnju Metroa, zatvoriti sve nove puteve i pruge, samo da se ne bi videlo da je bagra za vreme svoje vladavine uradila jedno veliko NIŠTA! - poručio je on.

Vladimir Orlić napravio je distinkciju između blokade Srbije i sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa građanima Jadarske doline.

- Subota, posle 17h: Vučić u trećem satu razgovora sa meštanima Gornjih Nedeljica. I više od sat  kako "ekologa" Đilasa, Marinike, onog Rokfelerovog stipendiste, Veljinog "brata", tipa koji je prodao zemlju za 700.000e i ostalih Ćuta - nema nigde. Toliko na temu: ko brine za narod - naveo je Orlić.

Njegova koleginica Jelena Obradović smatra da su se đilasovci danas obrukali.

- Srećni kvazi ekolozi reckaju razbijene glave mladića po Srbiji, pritom plaćajući batinaše novcima koje su naplatili od Rio Tinta. I sve to u zagrljaju onih što psuju majku predsedniku. Kakav tim dušebrižnika koji bi da vode Srbiju. Bruka... - napisala je Jelena Obradović.

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading