NEMOGUĆE OTKLONITI KVAROVE ZBOG BLOKADA Građani Srbije u velikom problemu
Printscreen

Kako se navodi u saopštenju ovog preduzeća, ekipe su trenutno nemoćne jer ne mogu da izađu na teren, priđu predmetnim lokacijama sa mehanizacijom i otklone kvarove koji su doveli do prekida u vodosnabdevanju, jer su putevi, mostovi i druge saobraćajnice u glavnom gradu blokirane i neprohodne. Sve dok blokade traju, vodosnabdevanje na ovim lokacijama će biti u prekidu ili će potrošači imati umanjen pritisak vode.

Kontakt centar JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ trenutno beleži povećan broj prijava zabrinutih i uznemirenih građana, a činimo sve da se javimo na svaki poziv i razjasnimo zašto trenutno nismo u mogućnosti da, kao i uvek, u najkraćem roku saniramo svaki kvar.

Izvinjavamo se potrošačima na nelagodnosti i molimo ih za razumevanje zbog novonastale situacije. Izražavamo nadu da će ulice Beograda uskoro ponovo biti prohodne kako bi naše ekipe mogle da dođu do lokacija sa kvarovima i pristupe sanaciji kako bi svi potoršači imali uredno vodosnabdevanje, navodi se u saopštenju.

Ekipe zbog blokada ne mogu da otklone kvar

Javno komunalno preduzeće "Beogradske elektrane" uputilo je danas izvinjenje svim potrošačima na Novom Beogradu, u delu Zemuna, na Bežanijskoj kosi, oko Slavije i delu Senjaka, kojima je trenutno hladnije u stanovima, jer ekipe za hitne intervencije zbog blokada ne mogu da lociraju mesto kvara.

"Naime, u sistemu su se javili veliki gubici vode, a ekipe za hitne intervencije su u ovom trenutku nemoćne i onesposobljene da na terenu lociraju mesto kvara zbog blokade puteva i mostova. Sve dok traju blokade, korisnicima koji se toplotnom energijom snabdevaju iz toplotnog izvora TO "Novi Beograd" biće hladniji radijatori jer sistem radi u smanjenom režimu kako ne bi došlo do potpunog isključenja grejanja i ''ispada'' toplane Novi Beograd", piše u saopštenju.

Kako se dodaje, telefoni za prijavu kvarova u Dispečekommcentru su usijani, ali operateri čine sve da se jave na svaki poziv i objasne korisnicima zašto im je grejanje lošijeg kvaliteta.

"Još jednom se izvinjavamo našim korisnicima i molimo ih da imaju razumevanja zbog nastale situacije. Nadamo se da će beogradske ulice uskoro biti slobodne kako bi ekipe sa terena našle mesto kvara i kako bi teška mehanizacija mogla da pristupi otkopavanju i rešavanju problema", navodi se u saopštenju.

BONUS VIDEO:
 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading