PRAVA SLIKA OPOZICIJE: Dok Vučić rešava probleme, Đilas uživa u kafiću (FOTO)
Alo!

 

Šta Đilas radi dok predsednik Vučić obilazi Loznicu automobilom, uprkos najavljenim blokadama koje organizuju takozvani ekolozi uz pomoć pojedinih stranaka opozicije?!

Sedi u kafiću "Eskalera" u Beogradu i čita novine. 

Tajkun po svemu sudeći, glumi mozak operacije i natenane priprema plan za najavljenu blokadu danas u 14 sati, i šalje svojim poslušnicima na koje saobraćajnice da udare danas. 

 

PRAVA SLIKA OPOZICIJE: Dok Vučić rešava probleme, Đilas uživa u kafiću (FOTO)

Alo!

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Julija

04.12.2021 13:20

Nece se Djilas muciti da izadje na ulici, jednostavno on to plati i sedi u kaficu i ispija kaficu i daje precizne instrukcije.

Миња

04.12.2021 13:22

Ђилас наставља са својим лажима и прљавштинама.. Док председник опет показује да је човек из народа!

Mrda

04.12.2021 13:38

Treba ga podsetiti na onu cuvenu izteku Obrenovica,,,dok vecinski narod trpi njegov javasluk da se zapita zasto vecinski narod ne reaguje na njegova zlodela i unistavanje Srbije,,da ne bude kasno po njega kad vecinski narod uzme stvar u svoje ruke ,,,,i strpa ga na vesala,,djilkosa izdajnika,,,,

Zaki

04.12.2021 14:29

Đilas je jednom imao priliku da dokaže obećanja koja i danas obećava. Pošto nije ništa ispunio i pri tome državu ostavio u silnim dugovima, a građane bez posla, ne razumem zbog čega on misli da bi mu mi poverovali u ovu njegovu priču. Odavno smo svi postali svesni da Đilas ni u čemu nije odličan, osim u laganju.