VUČIĆ BLIZU MESTA GDE SU ĐILASOVI BATINAŠI PRETUKLI BAGERISTU Razgovaraću sa meštanima iza kojih ne stoji vračarska ili inostrana politika, idem da rešavam probleme!
Printscreen

 

- Razgovaraću sa meštanima iza kojih ne stoji vračarska ili inostrana politika, idem da rešavam probleme! A Đilas uzeo preko 700.000 evra od Rio Tinta i sad huška ljude na proteste protiv Rio Tinta - rekao je predsednik Vučić.

- Mislim da divno izgleda. Neverovatan napredak, bili smo pre 6 meseci, pre toga pre godinu dana. Neverovatan napredak, buklvano. Mi ćemo ići preko ovog mosta već krajem sledeće godine. Nalazimo se na mostu preko Save, na dva kilometra je glavni most, gde su batinaši tukli ljude pre sedam dana i hvalili se time - rekao je Vučić i dodao da se ovde gradi novi autoput Ruma - Šabac koji će biti otvoren za godinu i po dana - kaže Vučić.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Julija

04.12.2021 12:33

Djila su je u interesu da samo uzima pare, srpski narod ga nikada nije interesovao. Laznom politikom i protestima se ne dolazi do vlasti!

Неда

04.12.2021 12:38

Srbija nikad nije imala boljeg predsednika , ostali su sedeli u foteljama , a ovaj čovek u pokretu rašava probleme i bori se za bolju Srbiju!