ANDRIJA MANDIĆ: DPS ubedljivo gubi izbore u Mojkovcu!
EPA/BORIS PEJOVIC

„Moja procena je da će DPS ubedljivo da izgubi u Mojkovcu, a da će koalicija „Za budućnost Mojkovca“, koja je pod rednim brojem 6, da osvoji najveći broj mandata među onima koji će da formiraju vlast u Mojkovcu i da će naš kandidat dobiti priliku da pokaže sve ono što očekujemo od njega sa pozicija prvog čovjeka Mojkovca“, rekao je Mandić.

On je naveo da je simptomatično neučestvovanje Duška Markovića u izbornoj kampanji DPS-a u Mojkovcu.

„Nepojavljivanje Markovića i to ponašanje DPS-a govori da će oni ubedljivo da izgube Mojkovac“, kazao je Mandić.

Upitan da li će izborna lista bliska premijeru Zdravku Krivokapiću preći cenzus, Mandić je odgovorio odrično.

„Sumnjam da će da pređu cenzus. Ne vidim razloga zašto bi se Mojkovčani opredelili za tu opciju kad na drugoj strani imaju veoma konkretne i ljude i ideje, koji su sve ove godine bili sa njima i koji ih nikada nisu iznevjerili. Krivokapić ništa od onoga što je govorio kada je bila izborna kampanja za parlamentarne izbore nije ispunio“, istakao je Mandić.

On je naveo da se Krivokapić u toj kampanji ponašao kao jedan od tipičnih članova Demokratskog fronta u izbornoj kampanji, ali je posle izneverio.

„Kada su se završili izbori i kada se formirala Vlada, nije ga zanimao mnogo ni Mojkovac, ni Berane, ni… Najvažnija mu je bila neka ambasada, ona na Marezi ili u Podgorici“, kazao je Mandić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading