ZLO I Hrvati podržali Đilasa i proteste  ŽELE DA ŽIVOT DANAS STANE!
hrvatski mediji

 

Umirući od želje da u našoj zemlji počne da se dešava haos i da se ona danas parališe, Hrvati su tokom jučerašnjeg dana vodili snažnu medijsku kampanju, veličajući lažne ekologe, plaćenike Rokfelera, šefa opozicije Dragana Đilasa i njegove simpatizere i time im dali podršku pred današnje proteste.

Posle Sulejmana Ugljanina, lidera SDA Sandžaka, i mediji u Hrvatskoj dali su vetar u leđa ostatku družine, batinašima lidera pokreta Zajedno za Srbiju Nebojše Zelenovića i Ljubiše Buhe Čumeta, jednog od najopasnijih kriminalaca u Srbiji, da i ovog vikenda ponove scenario od prošlog, kada su navodno zabrinuti zbog ekologije maltretirali građane i pretukli bageristu Duška Prokića.

U njihovim suludim tekstovima vidi se da im se dopalo to što je prošle subote Srbija bila blokirana, a da im naročito smeta što je predsednik Aleksandar Vučić izjavio da neće dozvoliti da dođe do građanskog rata i da se on sigurno neće povući pred ulicom.

ZLO I Hrvati podržali Đilasa i proteste  ŽELE DA ŽIVOT DANAS STANE!

Slika ekrana/ Jutjub/ BEOGRAD SRBIJA

 

 

Samo jedan od naslova u komšijskoj zemlji glasi „Alarmantno stanje? Srbiji slede masovni ekološki protesti, Vučić kaže da neće biti nikakvog građanskog rata“.

Premijerka Ana Brnabić ponovila je juče da zakoni o referendumu i eksproprijaciji nisu pisani za „Rio Tinto“ i navela da protesti nemaju nikakve veze s ta dva zakona, već s s politikom.

Komentarisala je i izjave pokreta „Kreni promeni“, navodeći da njih finansira Rokfelerova fondacija, koja je očigledno više zainteresovana za Srbiju od njih, ali i upitala:

- Šta će politički predstavnici sada na ulicama? Oni koji su doveli „Rio Tinto“; oni koji su proglasili Ustav iz 2006. Đilas, Jeremić i Lutovac sada protestuju zbog stvari koje su oni radili - rekla je Brnabićeva i apelovala na mir.

- Molim ljude da  budu tolerantni, strpljivi, da većina dozvoli manjini da je teroriše zato što je najvažnije da mi imamo mir jer je najbitnije da se Srbija razvija. Što su bolji ekonomski rezultati Srbije, to su veći pritisci - zaključila je.

 

PRIZNALI SLABOST! Srbija bi nas bez NATO potpore mogla pregaziti kad poželi

U Hrvatskoj se poslednjih dana podigla velika prašina i oko kupovine francuskih borbenih aviona „rafal“. Kako ocenjuju - „kupovina francuskih borbenih aviona ’rafal’ mogla bi vrlo lako prerasti u jednu od najvećih afera u mandatu aktuelnog premijera Andreja Plenkovića“. U tekstu je navedeno i da hrvatska mornarica praktično ne postoji, a kako ističu, „Srbija bi nas bez NATO potpore mogla pregaziti kad poželi“.

 

Lila revolucija: Žene, dođite naoružane

kanticama s ljubičastom farbom!

NVO „Lila revolucija“ pozvala je juče građanke Srbije da danas od 13 časova, obučene u ljubičastu garderobu, naoružane kanticama s ljubičastom bojom, izađu na puteve i mostove i obeleže sve automobile koji učestvuju u blokadama i maltretiranju građana Srbije. „Naoružajte se osmehom, strpljenjem i lila farbom! Tufnicama protiv bahatih batinaša i onih koji blokiraju puteve“, piše u saopštenju ove NVO.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (10)

Loading
Miroslav

04.12.2021 07:30

Stace zivot ako se oni docepaju vlasti.

Nena

04.12.2021 09:46

Hrvati nela gledaju svoja posla a ne da daju vetar u ledja protestantima i uzbunjivacima!

Žarko

04.12.2021 10:12

Svi bi da unište Srbiju koja je sada jača i stabilnija negovanje ikada ali neće im poći za rukom.

KKK

04.12.2021 10:18

Dali su sebi za pravo da se najgrublje mesaju u unutrasnje probleme druge drzave ! Zar nema nikoga da im skrene paznju na to !

Mile Bambus

04.12.2021 10:23

Koga boli uvo sta misle hrvati? Briga nas i za Djilasa i ekipu, a kamoli hrvate sad.

nina

04.12.2021 10:37

Život u Hrvatskoj je odavno stao, pa to priželjkuju i svojim komšijama. Bedno.

olja

04.12.2021 10:45

Oni koji su doveli Rio Tinto, oni koji su proglasili Ustav iz 2006. Đilas, Jeremić i Lutovac sada protestuju zbog stvari koje su oni radili.

Jovana

04.12.2021 10:55

Srbija ima veci privredni rast od Hrvacke,zato jedva cekaju nemire i proteste u Srbiji.

Veljko

04.12.2021 11:34

Prava slika onoga sto Vucic stalno upozorava: mnogima smeta stabilna, jaka Srbija. Zalosno je sto susedna zemlja-Hrvatska- izgleda prednjaci u tome.

Mira

04.12.2021 11:59

Djilas covek koji je saradjivao sa Rio Tintom i uzimao pare sada protestvuje protiv njih.