TEKST SA ĐILASOVOG PORTALA ŠOKIRAO NACIJU! Izvesni ČUPAČ KABLOVA uputio zlokobne pretnje većinskoj Srbiji
TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC

Kako piše Nova.rs, anonimni čupač kablova je opisao kako je akcija izgledala. U pitanju je isključivanje signala RTS-a tokom jučerašnjeg obraćana Aleksandra Vučića koji je moćnom istinom "zakucao" Dragana Đilasa, Mariniku Tepić, lažne ekologe i sve one koje Srbija ne želi na vlasti. 

Da zlo bude veće, uvod u tekst im je: "Uživajte"?!

- Gle čuda i moje sreće na mestu su se ovaj put našla dva kombija, pored Pinkovog tu je bilo i vozilo naše drage nam okupirane i praktično privatizovane Radio televizije Srbije. Prvo sam prišao Pinkovom vozilu izvukao kabl bacio ga što dalje od vozila, nakon toga sam prišao kombiju RTS i uradio istu stvar, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije desilo. Tek posle nekih sat vremena sam video koje su razmere samog čina. Koristim ovu priliku da pozovem sve hrabre ljude koji rade u okupiranim insitucijama da se uključe u sabotaže i slobodno okrive za to neimenovanog čupača kablova. Da bismo promenili ovaj sistem moramo svi pomalo da ga nagrizamo sa svih strana. Što se tiče vlasti, nek im se tresu gaće, nek se plaše i razmišljaju iz kog ćoška ili mraka će iskočiti neki neimenovani gospodin ili gospođa. Do pobede. Srdačno, vaš neimenovani čupač kablova.

(Identitet poznat redakciji Nova.rs)

Komentar je suvišan, a pristojna Srbija će itekako umeti da odgovori nasilnicima... 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
Zorana

02.12.2021 19:44

Da li je to bravo za kukavicki poduhvat,ili strah od izrecene istine o Rio Tintu. Cela Srbija je ipak slusala i shvatila.

zora

02.12.2021 20:02

Sve nam je jasno sem jednog detalja. Zasto bismo trebali da menjamo sistem koji radi? Zadovoljni narodi hoce jos vise, jos jace. Hoce jos vise skola i bolnica, jos povecanja plata i penzija. Zadovoljan narod nece pljackase i one koji su nas izbacivali na ulice bez para i buduceg posla. Zadovoljan narod nece tebe,prodana duso, on hoce takve kao ti iza resetaka.

Ruzica

02.12.2021 21:29

@zora - E pa oni koji su nas jednom pokrali, sada bi opet. Narod je dosta stvorio, a oni bi opet da kradu.

Veljko

02.12.2021 21:05

Zar u 21. veku? Bedno, a sto je jos gore: neko opravdava i podrzava ovakav vandalizam...

Jovica

02.12.2021 21:34

Nikad narod Srbije nije bio bogatiji, zadovoljniji, srecniji nego sada