ŽELJNI PARA PREKO GRAĐANSKOG SUKOBA Pozivi na blokade žestoka manipulacija građana Srbije
Printskrin

Poslanici i funkcioneri Srpske napredne stranke otkrivaju svakoga dana pozadinu tzv. ekoloških protesta iza kojih ustvari stoji deo opozicije predvođen tandemom Đilas-Marinika, kojima su lični interesi u prvom planu, bez obzira na to šta su i šta će građani pretrpeti ukoliko se blokade saobraćaja ponove.

 

Članica Predsedništva Nevena Đurić ocenila je i objavi na tviteru da "debelo plaćena Đilasova lažovčina pokušava da manipuliše narodom Srbije.

Uzalud! Narodom ne možete manipulisati iako ste ozbiljno sponzorisani!", poručila je ona Mariniki Tepić.

 

 

 

Zoran Tomić poručuje da Tepićka sa svojim gazdom tajkunom Đilasom želi običan narod da svađa sa državom, onaj isti narod za koji kaže da je genocidan. Nemire, svađe i sukobe to žele, da bi lakše nastavili pljačku Srbije.

 

 

Jelena Obradović se s pravom čudi: Marinika želi "slobodno" da iskaže mišljenje nagovarajući ljude da blokiraju puteve,koji pritom krše i Ustav i zakone Srbije. Baš liderski "slobodno"nema šta? Nebitno je što ljudi mogu krivično da odgovaraju, važno je da krvopija izrazi "mišljenje". Zar toliko mrzi sopstveni narod?

 

 

Dokle će građani u ovoj zemlji trpeti posledice zbog političke bezidejnosti dela opozicije, pita se Ana Beloica.

 

 

Olja Petrović konstatuje da debelo plaćena Marinika ponovo manipuliše narodom iz svog Poršea ali da Srbija ne želi da još neko strada poput Prokića.

 

 

Nastavlja se teror onih koji su terorisali zemlju i za koje su građani Srbije, građani drugog reda. Veličaju huligane, batinaše, izmišljaju laži za Danila Vućia.

Ali sada je potrebno blokirati institucije jer ipak glad za novcem je mnogo veća. Malo je plata kod Đilasa, pita Dejan Kesar.

 

Da je razum odavno napustio predstavnike bivšeg režima, to nam je odavno bilo jasno. Ali da će da se žale policiji oni koji planiraju da maltretiraju građane i zabrane im slobodu kretanja, e to je već novi nivo ludila. Ništa normalno od Multikom "stipendista" nisam ni očekivao, objavio je Nemanja Joksimović.

"Narode ajte polako u građanski rat , svi zajedno u Đilasovu slavu , pa ko više oćiju iskopa dobija bonus od tajkuna", napisao je ironično Đorđe Todorović..

 

 

Marinika, i dalje debelo plaćena, poziva na kršenje Ustava i onemogućavanje osnovnih prava građana. A šta očekivati od dokazanog lažova koja etiketira Srbe kao genocidni narod. I to nije dovoljno, sad poziva na nastavak “iskazivanja mišljenja” - valjda jedno oko nije dovoljno! - navodi Ivana NIkolić. 

 

 

Miloš Terzić piše da "moraju ološi iz Multikom kartela nekako da opravdaju pare koje su dobili od stranaca za uništavanje Srbije i to je jedina prava namera protesta i blokada". 

 

 

Đorđe Dabić zaključuje : "Traže građanski rat, krv na ulicama, organizuju prebijanje naroda koji ne misli kao oni a onda pozivaju policiju da ih čuvaju dok nam ruše državu". 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
Nevena

02.12.2021 18:31

Mnogi građani će biti izmanipulisani ako dobro ne promisle , a to je i cilj opozicije!

Мијо

02.12.2021 19:31

Ко год буде блокирао саобраћајнице треба да буде приведен и осуђен.

Vera

02.12.2021 20:09

Kako ovi tajkuni guraju narod u propast bez grize savest...Zar toliko... zbog licnih interesa? I kao takvi hoce na vlasti? Svaki zdrav razum nece da se upeca tu...

Milos

02.12.2021 22:19

Glavne organizatore ovih blokada treba privesti, dokle vise prljave igrice.