TATIN SIN REVOLUCIONAR Bjelogrlićev sin poziva na blokade, a prima platu iz gradske kase iako je student!
Foto: Printscreen

- Imam poruku za moju generaciju i drugare. Dosta smo nabijali glavu u ekran i dosta smo pričali da nas se sve što se dešava ne tiče, ovo što se sada dešava nas se tiče. Svih nas a pogotovo nas mladih. Koga da se tiče ako ne nas? Mislim da treba da izađemo na ulicu u subotu, mirno i dostojanstveno. Treba da se usprotivimo svemu što se dešava, otimaju nam sve, ali nismo se nadali da će i vazduh i vodu da nam otimaju, to nas se tiče. Moramo da izađemo u subotu i da se usprotivimo svim tim odlukama - rekao je 21-godišnji Bjelogrlić za „N1“.

- Otimaju nam sve - kaže ovaj tatin sin, ali mu ne smeta plata iz gradske kase.

Naime, mladi glumac je od 30.08. član Jugoslovenskog dramskog pozorišta, iako je još uvek student. Aleksej Bjelogrlić, sin Dragana Bjelogrlića, još uvek je student glume u klasi Dragana Petrovića Peleta.

"Otimaju mu sve", a njegov otac snima filmove i serije, kao da je jedini režiser i producent u zemlji, u kojima, naravno, glumi njegov vrli naslednik.

Sad je mladi Aleksej naprasno rešio da od tatinog sina evoluira u revolucionara.

Pošto mu otimaju vazduh i vodu, videćemo da li će se odreći i plate, koju prima iz gradske kase. Možda će sa sobom na protest povesti i oca koji voli da bije, trebaće im takvi da tuku narod koji želi da se slobodno kreće, baš kao što je Vesna Pešić apelovala.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (7)

Loading
Ruzics

02.12.2021 17:44

Ukinuti svako finansiranje tatinih projekata, a sinu oduzeti stipendiju. To su pare ovog naroda, narod ne zeli da finansira rusitelje zemlje i kauboje.

POPE

02.12.2021 18:28

I ovoga kao i masu tih lezilebovica glumaca placamo svi mi. Ja ne gledam nase filmove i serije i ne zelim da mi se za njih uzima ni jedan dinar. Ko gleda neka ih placa kako hoce. I da bude najvece zlo oni najnezadovoljniji u ovoj drzavi.

Rada

02.12.2021 18:28

Kakav otac, takav sin. Nadam se samo da i on nece nekog starca makljati pesnicama s ledja.

Шумадинац

02.12.2021 20:51

У апс тата и син