ISPLIVAO SKANDALOZAN SNIMAK Majka moli da je puste, jer joj mala deca plaču, đilasovci joj blokirali put!
Printscreen

 

Đilasovski huligani širom Srbije nisu prezali ni od čega, a njihovu bezobzirnost, bahatost i bezosećajnost pokazuje i snimak do kojeg je Informer došao. 

Na pomenutom snimku vidi se da jedna žena sa dvoje male dece pokušava da kolima prođe ulicom, na šta ima apsolutno pravo. 

Iako je žena istakla da joj deca plaču i molila da je puste da prođe, đilasovci nisu imali milosti! 

- Deca mi plaču, molim vas, pustite me! Pustite me! Hoćeš li da me pustiš - upitala je žena koja je sa dvoje male dece pokušala da prođe putem.

Koliko je đilasovce briga za decu pokazuje i rečenica jednog od učesnika protesta: 

- Srbija plače, ne deca! 

Odakle ikome pravo da ugrožava bezbednost i slobodu kretanja građana Srbije?! 

Podsetimo, Dragan Milovanović Crni, đilasovski batinaš koji je u subotu zamalo ubio bageristu Duška Prokića, i to samo zato što se ovaj svojim bagerom kretao magistralnim putem tokom opozicionog protesta, pušten je juče da se brani sa slobode posle manje od 48 sati pritvora! Tužilaštvo čak nije ni tražilo pritvor za njega!

Najgoreg divljaka koji je snimljen kako Prokiću zadaje teške povrede, od kojih će nesrećni čovek najverovatnije ostati doživotni invalid, juče su u Šapcu, odmah po puštanju iz pritvora, lično dočekali Marinika Tepić, potpredsednica SSP Dragana Đilasa, i lider DS Zoran Lutovac!?! Tepićeva i Lutovac spremno su Milovanovića proglasili za 'nacionalnog heroja', a uz batinaša su porukama podrške stali i Đilas i potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić!?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading