ULICA NEĆE VLADATI SRBIJOM Vučić rešio: Idem, to je moja obaveza!
Foto: Alo.rs

Najavljuje posetu svim mestima između Loznice i Krupnja, iako zna da tamo ima protivnike.

- Hoću da razgovaram sa narodom, da odgovorim na svako njihovo pitanje. Neću da razgovaram sa političarima i lokalnim vođama, već sa narodom ovih deset sela koja treba da budu "pogođena". Želim da razgovaram, da vidim šta očekuju, a ja ću im reći šta su potrebe države i šta mislim da je za njih najbolje. Moj posao je da istrpim od paradajza do sekire - rekao je predsednik novinarima.

Poseta će biti upriličena, kako kaže, narednih dana i trajaće koliko god bude potrebno jer želi da sasluša svakog građanina.

- Ne volim da se dodvoravam, moja deviza je da radim najbolje za Srbiju. Želim da dodam da ulica nikada neće voditi politiku Srbije. Dok sam predsednik, odgovor onima koji bi da sa ulica vrše pritisak, jeste da ulica neće da vlada Srbijom - rekao je Vučić.

 

Komentari (3)

Loading
Borislav

01.12.2021 18:47

Ulica nikada nije bilo mesto da se dolazi nasilno na vlast....

Zeljko

01.12.2021 18:47

Svaka čast ovom čoveku koliko se trudi da iznese istinu na videlo i jedini je predsednik koji 100 odsto sluša svoj narod i to uživo.

Mile sumadinac

02.12.2021 10:57

Svaka cast Vucicu bori se za zemlju punom energinom ali mora da bude ostriji prema ovim huliganima sto zatvaraju put interesuje me sta je sa onim batinasom sto batina bageristu zasto nije vec iza resetaka u svajcarskoj za jedan samar 12.000 franaka je kazna ovaj batinas treba za onolike batine najmanje 4 godine u zatvor