MINISTAR NEDIMOVIĆ ŠOKIRAN NAPADIMA NA SINA PREDSEDNIKA: Koliko podlo biće moraš biti da na kraju i decu besomučno napadaš
TANJUG/ JADRANKA ILIC

 - Koliko podlo biće moraš biti da svoje političke protivnike i na kraju i decu sopstvenog predsednika, lidera jedine države koju imaš, besomučno napadaš i svaki put na još bezobzirniji način udaraš najniže što možeš?

Pitam se da li je više ostao ijedan normalan čovek kome nije jasno o kakvim jeftino prodanim dušama se radi? Napadati mladića i sina Predsednika iznova i iznova beskrupuloznim lažima nema na kraju za cilj da ubedi ljude da je to istina, jer to jednostavno i nije, već da uvrede, unize i isprovociraju reakcije, potom i sukobe na ulicama Srbije po bilo koji cenu, kazao je Branislav Nedimović, visoki funkcioner SNS i ministar poljoprivrede.

- Uprkos svim dokazima da Danilo Vučić apsolutno nikakve veze nema sa smešnim optužbama o tobožnjem menadžerisanju fudbalera, plaćena mašinerija i dalje pokušava da kriminalizuje sve što ima veze sa Aleksandrom Vučićem. Valjda veruju da će tako osvojiti vlast. Nije vam Srbija u 2021-oj godini ista ona banana država u koju ste je bili pretvorili, bezrezervno poslušni pajac velikih sila.

Devet godina je isti taj Predsednik diže iz pepela zbog čega mu svaka ozbiljna država i svetska finansijska institucija odaje priznanje, samo vi veliki mozgovi mislite da znate nešto više. Ne znate vi ništa. Istorijska podrška gradjana koju, kao nijedan Predsednik Srbije do sada, dobija, je jedino merilo njegovog rada, zbog čega sam siguran da ga smešni pajaci poput vas neće ni sekunde omesti. Nemojte na kraju da se čudite zašto je apsolutna margina političkog života Srbije vaš najveći uspeh koji ćete postići - zaključio je Nedimović.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading