SRAMOTAN NAPAD KRIK-A NA DANILA VUČIĆA Vesić: Ovaj hibridni rat vodi se godinama, tajkunski mediji imaju za cilj da unište život deci predsednika Srbije
Grad Beograd

 

- Da naši politički protivnici misle da je u borbi protiv Aleksandar Vučić sve dozvoljeno pokazuje novi napad portala Krik na Danila, njegovog sina.

Krik je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih evropskih fudbalera Dušana Vlahovića. Tu njihovu laž nudili su italijanskim medijima u kojima je glavna sportska vest gde će Vlahović da nastavi karijeru. Pošto su laž poturili italijanskim medijima sada to pisanje koriste kako bi dokazali ono što su izmislili. Nevažno im je što je ove laži demantovala čak  i menadžerska agencija mladog fudbalera rekavši da Danilo Vučić nema baš nikakve veze sa tim.


Ovaj metod širenja laži o političkim protivnicima preko medija iz regiona odavno je poznat. Počelo je još 2001. godine kada je fabrika duvana iz Hrvatske plasirala duvansku aferu protiv tadašnjeg premijera Sebije Zorana Đinđića. Ovaj hibridni rat vodi se već godinama protiv Aleksandra Vučića preko članova njegove porodice. Zato je danas, na rođendan sina predsednika Srbije Danila, plasirana nova neistina. Ovi tajkunski mediji godinama sistematski napadaju ne samo Danila već i njegovoj sestru Milicu kao i malog Vukana!
Krik ne interesuje istina. Njihov jedini cilj je da preko brutalnih laži koje potom prenose tajkunski mediji unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično - rekao je Goran Vesić, član Predsedništva SNS.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Мијо

01.12.2021 14:27

Тајкунским медијма смета велики успех који Вучић постиже па на разне начине покушавају да дестабилизују нашу земљу опозиција води прљаву политику али то ће им се обити о главу. Најоштрије осуђујем овакве нападе.

Vlad

01.12.2021 18:06

Nazalost nek se Danilo spremi da na ledjima ponese gomilu smeca i lazi samo zato sto je sin najozbiljnijeg politicara u Srbiji!