EVO GDE JE NESTALA SUPRUGA MILUTINA MRKONJIĆA Brat hitno došao iz inostranstva, pa je preselio
Printscreen

 

Brat Dragane Mrkonjić doputovao u Srbiju, preselio je iz hotela u porodičnu kuću i stara se o njoj posle smrti socijaliste

Nakon smrti socijaliste Milutina Mrkonjića, čitava javnost u Srbiji pitala se gde je njegova zakonita supruga Dragana Daša Mrkonjić, pored koje je počasni predsednik SPS želeo da bude sahranjen u porodičnoj grobnici, prenosi Kurir.

Daša je poslednjih godina živela u jednom prestoničkom hotelu, odakle ju je brat odveo i sada se brine o njoj. Pretpostavlja se da je Dašu preselio u njihovu porodičnu kuću.

U dobrim odnosima

Milutin i Dragana su više od 30 godina bili u braku, nikad se nisu razveli, a ostali su u dobrim odnosima iako je Mrkonjić poslednjih deset godina proveo u vezi s pevačicom Anom Bekutom.

Podsetimo, srpski političar, počasni predsednik SPS i poslanik Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini u subotu, 27. novembra, u Beogradu na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, a biće sahranjen u četvrtak u Aleji zaslužnih građana, kada će biti održana i komemoracija.

Mrkonjić je, inače, kako smo ranije pisali, sa suprugom Draganom kupio porodičnu grobnicu pre 28 godina, a „plan i program“ sahrane ostavio je u amanet upravo supruzi, da ga sahrani u sanduku s petokrakom, jer je veran komunističkoj ideologiji.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading